Ο Πελέ έστειλε στεφάνι στην κηδεία του Μαραντόνα – «Ο Θεός σε έκανε ιδιοφυΐα ο κόσμος σου έδωσε την αγάπη του»

Ο Πελέ έστειλε στεφάνι στην κηδεία του Μαραντόνα – «Ο Θεός σε έκανε ιδιοφυΐα ο κόσμος σου έδωσε την αγάπη του»

Ανάμεσα στα στεφάνια που κατατέθηκαν την ώρα που η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ήταν και αυτό του σπουδαίου Πελέ.

Πελέ και Μαραντόνα ήταν τα δύο πρόσωπα που πάντα μεταξύ τους γινόταν (και γίνεται ακόμη) η σύγκριση για το ποιος ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών. Οι δυο τους. διαφωνούσαν και δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που με τα χρόνια άλλαξε και έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Ο Πελέ, με προβλήματα υγείας κι αυτός, έστειλε ένα στεφάνι στολισμένο με μπλε και κίτρινα λουλούδια (στα χρώματα της Βραζιλίας), τα οποία σχημάτιζαν ένα είδος βραζιλιάνικης σημαίας, ενώ υπήρχε και μία κορδέλα που έγραφε το εξής μήνυμα: «Ο Θεός σε έκανε ιδιοφυΐα, ο κόσμος σου έδωσε την αγάπη του. Πελέ».

Το στεφάνι μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της οικογένειας του Μαραντόνα στο κοιμητήριο Jardin, για να μπει δίπλα στον τάφο του μεγάλου άσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.