Μαραντόνα: Ξόδευε πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ το μήνα – Έτρεφε 50 οικογένειες

Μαραντόνα: Ξόδευε πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ το μήνα – Έτρεφε 50 οικογένειες

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζει να είναι είδηση για τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής που συνεχίζουν να αποκαλύπτονται, εννέα ημέρες μετά το θάνατό του.

Ο παρουσιαστής από την Αργεντινή και επιχειρηματίας, Χόρχε Ρίαλ και ολόκληρη η ομάδα του αποκάλυψαν τον αριθμό των μηνιαίων σταθερών εξόδων του παγκόσμιου αστέρα του ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως ανέφερε η τηλεοπτική εκπομπή, ξόδευε πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Μόλις αποκαλύφθηκε ο αριθμός, δεν δόθηκαν εξηγήσεις ή λεπτομέρειες, αλλά σχολιάστηκε για το πού πήγαιναν όλα αυτά τα χρήματα. Ο Θεός του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε πως έτρεφε 50 οικογένειες και συνέχισαν εκφράζοντας την κύρια ανησυχία τους, που είναι: «ποιος τώρα θα είναι υπεύθυνος για τη λήψη αυτών των χρημάτων στις οικογένειες;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς αμφιβολία, η οικονομική κατάσταση αυτών των 50 οικογενειών είναι ανησυχητική και τώρα οι λογαριασμοί παγώνονται από τη δικαιοσύνη και τίποτα δεν μπορεί να δοθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.