ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΟΦΗ: Οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες έξω από το Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ: Οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες έξω από το Γεντί Κουλέ

Οπαδοί του ΟΦΗ με άγριες διαθέσει μαζεύτηκαν έξω από το «Γεντί Κουλέ» και αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Όπως έβγαιναν από τα αποδυτήρια οι παίκτες, δέχτηκαν τα έντονα παράπονα των οπαδών, πάντα σε τεταμένο κλίμα εξαιτίας της έκτης ήττας τους. Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Γιαννούλης, προσπάθησε μάλιστα να συζητήσει μαζί τους, λέγοντάς τους πως όλοι στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα έντονα παράπονα δεν γλίτωσε ούτε ο προπονητής Γιώργος Σίμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.