Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ποδοσφαιριστής έκλεβε και πουλούσε τα παπούτσια των συμπαικτών του (φωτό)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ποδοσφαιριστής έκλεβε και πουλούσε τα παπούτσια των συμπαικτών του (φωτό)

Ο 28χρονος Τζαμαϊκανός μέσος Ραβέλ Μόριαον, όταν ήταν νέος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεβε και πουλούσε τα παπούτσια των συμπαικτών για να ζήσει.

Πριν από μια δεκαετία ήταν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ακαδημίας των «κόκκινων διαβόλων», κανείς όμως δεν γνώριζε το δράμα που περνούσε στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο podcast του Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε ότι έκλεβε τα παπούτσια των διάσημων συμπαικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πουλούσε ώστε να ζήσει την οικογένεια του.

«Δίνατε 250 λίρες για ένα ζευγάρι παπούτσια. Με 500 λίρες, δηλαδή δυο ζευγάρια παπούτσια, πήγαινες σπίτι και αγόραζες στην οικογένεια σου να φάει κινέζικο.

​Είχατε περίπου 30 ζευγάρια ο καθένας. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό, αλλά όταν έβλεπα πως εσύ (σ.σ. ο Φέρντιναντ) και ο Ρούνεϊ παίρνατε κάθε φορά 20-30 ζευγάρια, σκεφτόμουν να πάρω ένα για να φάει η οικογένεια μου. Δεν πίστευα ότι θα δημιουργούσα θέμα, όμως τώρα ξέρω πως είναι κακό», είπε ο Μόρισον.

Ο Μόρισον ουδέποτε κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν από αυτόν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να βρει ρόλο στην ομάδα.

Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Ντεν Χάαγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.