ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επώνυμη καταγγελία από τον Θ.Καρυπίδη: «Δέχομαι απειλές για μένα και την οικογένειά μου πριν από κάθε αγώνα»

Επώνυμη καταγγελία από τον Θ.Καρυπίδη: «Δέχομαι απειλές για μένα και την οικογένειά μου πριν από κάθε αγώνα»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης αποκάλυψε ότι πριν από κάθε αναμέτρηση της ομάδας του δέχεται απειλές για την ζωή του, αλλά και για την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης δημοσίευσε μηνύματα που έχει λάβει, τα οποία αναφέρουν: «Σε ό,τι σου έχω πει για το τέρμα και τον διαιτητή σου έλεγα αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου, θα φας σφαίρες».

Επιπλέον, κάνει λόγο για μεθοδευμένες «επιθέσεις» προς τον ίδιο, πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια, με αφορμή την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τα rapid tests.

Η ανακοίνωση

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από “πακιστανικά” τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.