ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το viral βίντεο του Ντιμπάλα με τη Σαμπατίνι που κατέβασε το TikTok ως «ακατάλληλο» (βίντεο)

Αυτό είναι το viral βίντεο του Ντιμπάλα με τη Σαμπατίνι που κατέβασε το TikTok ως «ακατάλληλο» (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Πάουλο Ντιμπάλα και την Οριάνα Σαμπατίνι το οποίο «κατέβασε» το TikTok ως «ακατάλληλο».

Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους προσπάθησε να σηκώσει την Οριάνα στον αέρα με το ένα χέρι πιάνοντάς την ανάμεσα στα πόδια.

Το μόνο πάντως που κατάφερε ο Ντιμπάλα ήταν πως παραλίγο να τη ρίξει στην κουζίνα μπροστά από τα δύο τους σκυλιά, την Κάια και τον Μπόουεν.

Η Οριάνα πόσταρε το βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα: «Ξανά το TikTok.Το διέγραψαν, οπότε πάει στο Instagram».

Κάποιοι followers της Οριάνα παρατήρησαν πως ο Ντιμπάλα έβαζε λάθος το χέρι του, καθώς έπρεπε να το κάνει με τον βραχίονά του και όχι με τη γροθιά.

Η 23χρονη Οριάνα είναι ποπ σταρ και μοντέλο αλλά και σκιά του διάσημου ποδοσφαιριστή. Μαζί με τη μητέρα του είναι οι δύο γυναίκες που τον επηρεάζουν καθοριστικά σε κάθε κρίσιμη απόφαση που λαμβάνει.

Το συμβόλαιο του Ντιμπάλα με τους «μπιανκονέρι» λήγει το 2022, όμως δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Δείτε εδώ το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.