ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Γκροζντάνοβιτς: Με αυτή… ξεπερνάει την Γ.Καρλέουσα ο Ο.Βράνιες (φώτο)

Α.Γκροζντάνοβιτς: Με αυτή… ξεπερνάει την Γ.Καρλέουσα ο Ο.Βράνιες (φώτο)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, ξεπερνάει την Γελένα Καρλέουσα με την Άννα Γκροζντάνοβιτς.

Όπως φαίνεται μετά την παράνομη σχέση του με την παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, Γέλενα Καρλέουσα και τον μετέπειτα δεσμό του με την επίσης τραγουδίστρια, Καταρίνα Γκρούγιτς, ο… έρωτας του έχει ξαναχτυπήσει την πόρτα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο κεντρικός αμυντικός της Σαρλερουά είναι ερωτευμένος με την εντυπωσιακή πολιτικό, Άννα Γκροζντάνοβιτς. Η ξανθιά καλλονή που πολιτεύεται με το σοσιαλιστικό κόμμα που ίδρυσε ο Μιλόσεβιτς, θεωρείται μάλιστα από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο, με τους Σέρβους να της αποδίδουν το προσωνύμιο η «Μπάρμπι» της πολιτικής.

Η όλη φημολογία λέγεται πως ξεκίνησε όταν ο Βράνιες την ακολούθησε στα σόσιαλ μίντια, ταυτόχρονα με το γεγονός πως η Γκροζντάνοβιτς χώρισε από τον μέχρι τώρα σύντροφό της.

Δείτε φωτογραφίες από την πληθωρική Άννα Γκροζντάνοβιτς:

https://www.instagram.com/p/CLoCGbipJ0R

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.