ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατρός εθνικής Δανίας: «Όταν μπήκαμε στο γήπεδο ο Ερικσεν είχε σφυγμό και ανέπνεε»

Γιατρός εθνικής Δανίας: «Όταν μπήκαμε στο γήπεδο ο Ερικσεν είχε σφυγμό και ανέπνεε»

Ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, μίλησε στους δημοσιογράφους έπειτα από το τέλος του αγώνα με τη Φινλανδία και το τρομακτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Ερικσεν.

Ο Δανός γιατρός ήταν μεταξύ της ομάδας που έκανε καρδιακές μαλάξεις και ανάνηψη στον μέσο της Ίντερ, όταν βρισκόταν στο χορτάρι χωρίς αισθήσεις.

“Δεν μίλησα με τον Κρίστιαν και την οικογένειά του, γι’ αυτό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες”, είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Μπόεσεν, ο οποίος στη συνέχεια περιέγραψε με πολύ λίγα λόγια την κατάσταση που βίωσε, όταν κλήθηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή.

“Μας κάλεσαν στον αγωνιστικό χώρο όταν έπεσε ο Κρίστιαν και όταν μπήκαμε, ανέπνεε και είχε σφυγμό. Όμως όλα άλλαξαν γρήγορα και αρχίσαμε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση”, δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Μπόεσεν επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να μιλήσει πριν καν διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις επιβεβλημένες εξετάσεις: “Μου μίλησε πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.