ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro: Το κλάμα του κοριτσιού για την Εθνική Γερμανίας που αποκλείστηκε αποτιμήθηκε σε 33.200 ευρώ

Euro: Το κλάμα του κοριτσιού για την Εθνική Γερμανίας που αποκλείστηκε αποτιμήθηκε σε 33.200 ευρώ

ο γοερό κλάμα της μικρούλας οπαδού της Εθνικής Γερμανίας, Που αποκλείστηκε από το Euro, αποτιμάται σε 33.200 ευρώ! Όταν έκλαψε ο Νίτσε; Όχι!

Όταν έκλαψαν οι Γερμανοί για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας τους στο Γουέμπλεϊ από τους Άγγλους. Και μάλιστα οι λυγμοί ενός μικρού κοριτσιού έγιναν Viral και ευαισθητοποίησαν ένα Ουαλό που άρχισε να μαζεύει χρήματα για την μικρούλα.

Η μικρή οπαδός της Εθνικής Γερμανίας δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς μετά την ήττα – αποκλεισμό της Νάσιοναλμανσαφτ από τους Άγγλους.

Το γεγονός που προβλήθηκε από την τηλεόραση και τα μάτριξ του Γουέμπλεϊ, έχει προκαλέσει κύματα συμπαράστασης στο διαδίκτυο· τώρα, γιατί στην αρχή πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κοροϊδέψουν το μικρό κορίτσι! Μάλιστα οπαδός της Εθνικής Ουαλίας έχει συγκεντρώσει το ποσόν των 33.200 ευρώ για να απαλύνει τον πόνο της μικρής!

https://twitter.com/Joel_Hughes/status/1410692212539731971

Η μικρή φίλαθλος της ομάδας του Λεβ, είναι η αλήθεια, λοιδορήθηκε και δέχτηκε ειρωνικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το παιδικό της ξέσπασμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ευαισθητοποιήθηκε ο Ουαλός Joel Hughes, που δήλωσε: «Δεν είμαστε όλοι σκληροί κι απάνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο». Επίσης όπως υποστήριξε πως με τον τρόπο αυτό, του να συγκεντρώσει χρήματα, θέλησε να συμβάλει στην εξάλειψη του bullying στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ευαίσθητος Ουαλός είπε ότι λυπήθηκε πολύ που το μικρό κορίτσι έγινε αντικείμενο διαδικτυακής κακοποίησης όταν απεικονίστηκε να κλαίει στην τηλεόραση και στη γιγαντοοθόνη του σταδίου και ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει και την ευαισθητοποίηση των χρηστών του διαδικτύου ελπίζει να βοηθήσει στο να εξαλειφθούν τέτοια δυσάρεστα στιγμιότυπα.

«Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιου είδους εκφοβισμό στο διαδίκτυο», είπε ο Hughes.

Ο Hughes έθεσε αρχικά ως στόχο τα 600 ευρώ, αλλά η ανταπόκριση των χρηστών ξεπέρασε γρήγορα το ποσό, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να φθάνει τις 33.200 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα ξοδέψουν το ποσό που θα τους στείλω για να της προσφέρουν κάτι όμορφο, ώστε να μάθει ότι δεν είναι όλοι άθλιοι στο Ηνωμένο Βασίλειο», δημοσίευσε ο Hughes στη σελίδα του crowdfunding. com. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα του κοριτσιού, αλλά ελπίζει ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να την μάθουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.