ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Άρης απειλεί το πράσινο αήττητο

Ο Άρης απειλεί το πράσινο αήττητο

Τα Χριστούγεννα είθισται να κάνουμε δώρα κι εμείς θα επιχειρήσουμε να σας οδηγήσουμε σε ασφαλή στοιχηματικά μονοπάτια, ώστε ν’αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα στις γιορτές.

Στον ελληνικό χώρο οι Παναθηναϊκός και Άρης συγκρούονται σε νοκ άουτ αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου κι ο νικητής θα έχει την ευκαρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.Φαβορί λόγω έδρας είναι το τριφύλλι, αλλά το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αφού θ’αντιμετωπίσει ένα σύνολο δεμένο, με αρχές στο παιχνίδι του, ενώ οι Αμερικανοί Μακνίλ και Γουάιτ είναι παίκτες υψηλής κλάσης. Ο Τζόρτζεβιτς θέλει όσο τίποτε άλλο την πρόκριση, ώστε η ομάδα του να μπει με καλή ψυχολογία στον μαραθώνιο του Top «16». Θα ρισκάρουμε με το διπλό, καθώς το χάντικαπ των 11,5 πόντων μας φαίνεται υψηλό σ ‘ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Στην Ισπανία μάλλον παρακολουθούν πολύ ΝΒΑ και θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να τις περάσουν στα γήπεδα. To clasico της Ισπανίας θα καθηλώσει όλο το μπασκετικό κι όχι μόνο κοινό με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ύστερα από τα περσινά πλέι-οφ. Οι πρωταθλητές αρχίζουν να θυμίζουν τελευταία ξανά το τρένο, που παρέσυρε τους πάντες στο διάβα του, κατακτώντας τέσσερις τίτλους. Οι μπλαουγκράνα από τη μεριά τους παρουσιάζουν αρρυθμίες στην επίθεσή τους, ενώ έχουν απωλέσει πρόσφατα και τ’αμυντικό φίλτρο που τους διέκρινε. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στο τέλος, γι ‘αυτό θα επιλέξουμε το διπλό, καθώς το χάντικαπ των 5,5 πόντων, δύσκολα θα το καλύψουν οι «μερένχες».

Οι προτάσεις

3349. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ (+10,5)      2        1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3360. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+6,5)         2        1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.