ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάχη χαρακωμάτων στο ΣΕΦ

Μάχη χαρακωμάτων στο ΣΕΦ

Μπορεί να διανύουμε μέρες χαράς και ξεκούρασης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, καθώς το TOP «16» κάνει πρεμιέρα απόψε, με το ματς που κλέβει την παράσταση να διεξάγεται στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν συνηθίσει να συναντώνται τα τελευταία χρόνια, με τους «μπλαουγκράνα» να κατέχουν την μερίδα του λέοντος στις νίκες, αλλά τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στα ματς που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις. Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε κι άλλο τη γραμμή των περιφερειακών του, αποκτώντας τον Τζόνσον-Όντομ από την τουρκική Τραμπζονσπόρ, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στοχεύει και φέτος στην ευρωπαϊκή καταξίωση και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου. Ίδιους στόχους έχει και η Μπαρτσελόνα, η οποία προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο «Μπάρκλεις Σέντερ» σε βάρος της Ρεάλ με 84-91, αλλά σήμερα το παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει τις λύσεις και το «know how» για να ξεκινήσει με το δεξί τη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα. Θα ρισκάρουμε με το υψηλό σκορ, που έχει μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Στο Ρωσικό εμφύλιο της πρώτης αγωνιστικής η Κίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ψάχνει την πρώτη της νίκη ενάντια στους μόνιμους πρωταθλητές, έπειτα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο Κουρτινάιτις που θα έχει στη διάθεσή του και τον Πολ Ντέιβις, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα, πάνω στους αδύναμους αμυντικά Τεόντοσιτς και Ντε Κολό, γιατί ο Τζάκσον είναι τραυματίας και ο περιφερειακός με τα πιο γρήγορα πόδια στην περιφέρεια. Ο Ιτούδης έχει διαβλέψει σίγουρα τις κινήσεις του συναδέλφου του και θα επιδιώξει να πάει το παιχνίδι κοντά στο καλάθι, όπου οι Τοντόροβιτς και Ώγκουστιν είναι επιρρεπείς στα φάουλ. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, που λόγω της σημασίας του, δεν θα έχει το συνήθη γρήγορο ρυθμό και γι’ αυτό θα ρισκάρουμε με το χαμηλό σκορ.

Στην Ανδαλουσία η Μάλαγα αντιμετωπίζει την τουρκική Νταρουσάφακα, που απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2014 Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να συνεχίζει τ’ όμορφο παρθενικό της ταξίδι στην εφετινή Ευρωλίγκα. Ο Πλάθα με τον Τζακ Κούλεϊ στο δυναμικό του, θα επιδιώξει να τρέξει, ώστε να κουράσει την ράθυμη και αργοκίνητη φροντ λάιν της Νταρουσάφακα. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και την πείρα, για να λυγίσουν την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι, έστω κι αν δυσκολευτούν στο πρώτο ημίχρονο.

3009. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5) OVER(148,5)1,75

3008. (+4,5) ΚΙΜΚΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ UNDER (166,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3010. ΜΑΛΑΓΑ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.