ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σκορ και θέαμα σε Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη

Σκορ και θέαμα σε Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη

Συνεχίζουμε να κινούμαστε σε στοιχηματικούς ρυθμούς, αλλά σήμερα δεν θ’ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Τουρκίας, ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και τον ΠΑΟ, αλλά με δύο ματς που φαίνεται, ότι οι άμυνες δεν θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο.

Στο «Μπάρκλεϊς Σέντερ» η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την δύσκολη πρόκριση, στοχεύει να μην ξαναμπλέξει σε περιπέτειες, ενώ θέλει όσο το δυνατόν νωρίτερα ν’ αφήσει πίσω της την ήττα και την κακή εμφάνιση στο clasiko της Ισπανίας. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ δεν θα παραδοθεί αμαχητί και με όπλο την απουσία άγχους πίεσης, θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στους «μερένχες», που στον αμυντικό τομέα είναι βαριά άρρωστοι. Παρά το μεγάλο λάιν, θα ρισκάρουμε με το υψηλό σκορ, αφού οι επιθέσεις των δύο αντιπάλων είναι από τις καλύτερες στη διοργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να παίξει ενάντια στην βελτιωμένη τελευταία Εφές Ανατολού, που σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και ισορροπία στο παιχνίδι της, αν και ακόμα επιδέχεται βελτίωση το αμυντικό κομμάτι, αφού δέχεται κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 82,5 πόντους. Οι Σέρβοι άλλαξαν πάλι πρόσωπα στην περιφέρεια, αφού απέκτησαν τον Βασίλιε Μίσιτς, ενώ από το σύλλογο αποχώρησε ο Κάλεμπ Γκριν, ο οποίος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του. Το ματς δεν θα είναι εύκολο για Κυπελλούχους Τουρκίας, γι’ αυτό θεωρούμε προτιμότερο να εμπιστευτούμε το μεγάλο σκορ, που έχει τύχη σε αυτή την αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.