ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόντρα στους Warriors της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στους Warriors της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Στον στίβο του Eurocup μπαίνουν από σήμερα οι ομάδες της Θεσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ να έχει το δυσκολότερο έργο.

Οι ασπρόμαυροι του Σούλη Μαρκόπουλου συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, ταξίδι, αντιμετωπίζοντας ένα σύνολο που δεν έχει γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας εδώ και 24 αγώνες στην ACB και το Γιούροκαπ. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Τετάρτης. Οι «νυχτερίδες» διαθέτουν πληθώρα ποιοτικών λύσεων σε περιφέρεια και φροντ λάιν, ενώ ο Μαρτίνεζ κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση τους παίκτες και τους έχει εφιστήσει την προσοχή απέναντι στην επικίνδυνη ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να άφησε πίσω τους την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο, αφού στο κέρδισε στο τέλος τον Κόροιβο, αλλά ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην ισπανική ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερος. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και πιστεύουμε στο δεύτερο ημίχρονο θα νικήσει με διψήφια διαφορά.

Ο έτερος ελληνικός σύλλογος υποδέχεται την Νεπτούνας και θέλει να αυξήσει το εντός έδρας αήττητό του στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι, την οποία αντιμετώπισε η ΑΕΚ στον προηγούμενο γύρο, δεν τρομάζουν με τις επιδόσεις τους, αλλά είναι ικανοί για τη ζημιά αν οι κίτρινοι δεν πάρουν καλό βαθμό στην άμυνα. Οι παίκτες του Πρίφτη έμαθαν πολλά από τα δύο κολλητά ραντεβού με τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και οι πρώτες εξετάσεις θα δοθούν στο παρκέ του «Νικ Γκάλης Χολ». Το χάντικαπ των 6,5 πόντων είναι διαβασμένο, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε με τον άσο και το μομέντουμ του Άρη.

Οι προτάσεις μας

3427. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΟΚ (+15,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3426. ΑΡΗΣ-ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+6,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.