Φανέλα και ΟΑΚΑ κάνουν τη διαφορά

Φανέλα και ΟΑΚΑ κάνουν τη διαφορά

Η χθεσινή μας τριάδα επιβεβαίωθηκε πλήρως και σήμερα στοχεύουμε σε νέο ταμείο, αν και οι αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα μοιάζουν πονηρές και οριακές, όσον αφορά τα χάντικαπ.

Στη Ρωσία η Κουμπάν θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα, με αντίπαλο την Κυπελλούχο Τουρκίας Εφές, η οποία τελευταία παρουσιάζει πολλές και τρανταχές αμυντικές αδυναμίες. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με πολλά επιθετικά χαρίσματα, αλλά η αδιαφορία για τα μετόπισθεν ίσως την εκτροχιάσει νωρίς από την Ευρώπη. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε φόρμα, μετρώντας τέσσερα συνεχή θετικά αποτελέσματα, ενώ μην ξεχνάει κανείς πως διαθέτουν στο δυναμικό τους, τον κορυφαίο φετινό γκαρντ της Ευρώπης Μάλκολμ Ντιλέινι. Οι αντίπαλοι υπηρετούν εντελώς διαφορετικά στυλ μπάσκετ, αλλά στην παρούσα φάση θα εμπιστευτούμε την ομάδα που είναι πιο σταθερή κι αυτή είναι η Κουμπάν.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μάλαγα και θέλει μόνο νίκη, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες από νωρίς, όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι-οφ της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ο Πλάθα ευτυχώς για τους «πράσινους» δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον πρώτο σκόρερ των Ισπανών Κουζμίνσκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό κι έτσι θ’αναγκαστεί να καλύψει από αλλού τους 13,2 πόντους του Λιθουανού φόργουορντ. Επιπλέον η Μάλαγα προέρχεται από το ντέρμπι με την Βαλένθια και ο παράγοντας κόπωση ενδέχεται να παίξει το ρόλο του στην τελική έκβαση του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα και περιμένουμε να κατακτήσει τους δύο βαθμούς της νίκης

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, αφού ήδη οι ήττες από Τσεντεβιτα και Εφές την έχουν πληγώσει βαθύτατα στον ψυχολογικό και τον αγωνιστικό τομέα. Η Φενέρ από την άλλη μεριά μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, αλλά παίρνει τις νίκες που θέλει, ακόμα και στις κακές της μέρες. Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ευχαριστημένος από την άμυνα της ομάδας του, σκεφτόμενος πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όσο πάνε και δυσκολεύουν. Το όβερ μοιάζει η καλύτερη δυνατή στοιχηματική επιλογή για το συγκεκριμένο ματς.

Στην Γερμανία η Ζαλγκίρις τεστάρει τις αντοχές της απέναντι στην Μπάμπεργκ του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδος Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός κόουτς δημιούργησε ένα αξιόλογο ρόστερ με αιχμή του δόρατος τον Γουοναμέικερ, ενώ η παρουσία του Νίκου Ζήση στον σύλλογο εξασφαλίζει καθαρό μυαλό στις κρίσιμες ώρες κλειστών αγώνων. Οι Λιθουανοί παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο μακριά από το Κάουνας, αλλά ο βαθμός δυσκολίας δεν έχει καμία σχέση με την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μάθει να κάνουν δώρα και περιμένουμε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3456.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ (+3,5)             1              1,75

3459.     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΛΑΓΑ (+7,5)            1              1,75

3458.     (+4,5) ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ        OVER (152,5)      1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3457.     ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+7,5) 1              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.