Έστω και με το ζόρι οι αιώνιοι της Θεσσαλονίκης θα επιβιώσουν

Έστω και με το ζόρι οι αιώνιοι της Θεσσαλονίκης θα επιβιώσουν

Σήμερα στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού αυτά έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως η Καβάλα άδικα παλεύει να σώσει την κατηγορία, αλλά ο Στιβ Γιατζόγλου, έχει αντίθετη άποψη και θα κάνει τα πάντα, για να κρατήσει το καράβι στις ανοιχτές θάλασσες της Basket League. Βέβαια ο ΠΑΟΚ φαντάζει απροσπέλαστο εμπόδιο, αφού παρά την ήττα από τη Βαλένθια, αυτό που νοιάζει περισσότερο τον Μαρκόπουλο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Ανατολικής Μακεδονίας παρουσιάζεται βελτιωμένος με την έλευση του Λέιζερ, αλλά ακόμα πρέπει να γίνει σκληρός στην άμυνα, αν θέλει ν’απεμπλακεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το πλεονέκτημα των 14,5 πόντων είναι μεγάλο και με την κόπωση που θα έχουν οι γηπεδούχοι, το όβερ μοιάζει προτιμότερο από τον άσο.

Στο Λαύριο η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ισχυρό Κόροιβο και θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 20 ημέρες. Ο Χάρης Μαρκόπουλος προπονητής των φιλοξενούμενων, έχει δημιουργήσει ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών, το οποίο δείχνει να έχει πετύχει, αφού βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Το ματς αναμένεται να έχει μεγάλη ένταση, οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες, αλλά το διπλό κερδίζει την προτίμησή μας, καθώς ο Κόροιβος έχει την τεχνοτροπία και την τεχνογνωσία, να κερδίζει τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη, θέλοντας να βάλει τέλος στην αγωνιστική κατρακύλα των δύο τελευταίων εβδομάδων. Ο Λυκογιάννης θα προσπαθήσει να φρενάρει τον γρήγορο ρυθμό των κίτρινων, ενώ ο Λαρεντζάκης που είναι ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, όλο και εξελίσσεται κι ίσως του χρόνου να τον βλέπουμε σε πιο ισχυρή ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Νεπτούνας και το μόνο που σκέφτονται είναι να συνεχίσουν την θετική πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πονηρό παιχνίδι κατά πάσα πιθανότατα όμως ο Άρης θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3491. ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ (+14,5) OVER (144,5) 1,75

3490. (+1,5) ΛΑΥΡΙΟ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3487. (+4,5) ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΑΡΗΣ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.