ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εμπιστοσύνη στους μεγάλους

Εμπιστοσύνη στους μεγάλους

Το σημερινό στοιχηματικό μενού περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια με φαβορί και αουτσάιντερ κι εμείς ξεχωρίσαμε τρία απ’αυτά, καθώς θεωρούμε πως είναι ικανά να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Το δύσκολο κι επίπονο ταξίδι στη Βιτόρια έλαβε τέλος με θετικό πρόσημο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που πλέον στρέφει το βλέμμα της στο ματς με το αξιόλογο Ρέθυμνο του Θανάση Σκουρτόπουλου. Οι Κρητικοί δεν εγείρουν αξιώσεις νίκης, καθώς η διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε για τις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο κόουτς των φιλοξενούμενων θα κοιτάξει να ξεκουράσει τα βασικά του στελέχη και να δώσει χρόνο στους νεοφερμένους Τζέιμς και Όντομ, αφού την Παρασκευή θα έρθει στον Πειραιά η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ. Το χάντικαπ των 15 πόντων δεν είναι μεγάλο κι έτσι θα στηρίξουμε το διπλό.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια Ρεάλ υποδέχεται την αδύναμη Σεβίλλη και θέλει να επουλώσει τις πληγές της από την βαριά ήττα με 95-81 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο Λάσο δεν γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιουλ, ενώ στους απόντες υπάρχει πάντα ο Φερνάντεζ. Οι Σεβιγιάνοι από την άλλη μεριά δεν τα πάνε άσχημα μακριά από το γήπεδό τους, αλλά αν δεν βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία, τότε θα ηττηθούν με μεγάλη διαφορά. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν όσο χρειαστεί και γι’ αυτό θα ρισκάρουμε με το διπλό, αν και δεν είναι σημείο για μεγάλα ανοίγματα.

H Λαμποράλ Κούτσα ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τον Ολυμπιακό, αλλά έχει για ελαφρυντικό την κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση, λόγω του θανάτου του πεθερού του Μάκη Ψωμιάδη. Η Μανρέσα από την άλλη μεριά δεν έχει κάνει κάτι το ιδιαίτερο τη φετινή χρονιά, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες παρουσιάζει κάκιστη εικόνα στο παρκέ, με αποκορύφωμα την άνευ όρων παράδοση στην τελευταία Χιπούσκοα. Λογικά οι Βάσκοι θα κατακτήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με το χάντικαπ, αφού το πλεονέκτημα των 9 πόντων δεν είναι ευκαταφρόνητο νούμερο. Παρόλα αυτά έχοντας παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της Λαμποράλ θεωρούμε πως έχει τους παίκτες και τη δυναμική, για να κερδίσει με διψήφια διαφορά την αντίπαλό της.

3526. (+15,5) ΡΕΘΥΜΝΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1,75

3532. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ (+19,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3533. (+9,5) ΜΑΝΡΕΣΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.