ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υψηλά εμπόδια για Άρη και ΠΑΟΚ

Υψηλά εμπόδια για Άρη και ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά δύσκολες αποστολές έχουν σήμερα το βράδυ οι αιώνιοι της Θεσσαλονίκης, αφού αντιμετωπίζουν ομάδες, που αγωνίζονταν στην Ευρωλίγκα.

Η Αρμάνι Μιλάνο την προηγούμενη βδομάδα δεν τα κατάφερε, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα, για να μην μείνει πίσω στην υπόθεση πρόκριση. Ο Άρης υπέστη ήττα-σοκ από τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο με 76-70, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό το μεγαλύτερο βάρος το έχει ρίξει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς στην Basket League, όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ. Το «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» είναι ένα ιδιαίτερα κατηφορικό γήπεδο αν δεν προσέξεις, αλλά πιστεύουμε πως ο Άρης έχει το μέταλλο, την σκληράδα και την αμυντική προσήλωσε, ώστε να κρατήσει χαμηλά τους υπερόπτες Ιταλούς. Το χάντικαπ των 8,5 πόντων μας προβληματίζει λίγο, γι’αυτό θεωρούμε το χαμηλό σκορ, προτιμότερο σαν επιλογή, αν και το Μιλάνο συνηθίζει να σκοράρει πάνω από 80 πόντους στην έδρα του.

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την μέτρια φέτος Λιμόζ, που εσχάτως απέλυσε τον Φιλίπ Ερβ, λόγω των κακών αποτελεσμάτων στην LNB. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεκούρασε πολλά βασικά στελέχη στον σαββατιάτικο αγώνα με την Καβάλα, ενώ είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Κώστα Βασιλειάδη, να μην έχει επηρεαστεί από τον πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο. Οι Γάλλοι επικράτησαν στο πρωτάθλημα της Γκραβελίν με 79-63, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης, όμως το κλίμα για να γυρίσει ανάποδα, θέλει πολύ δουλειά και κυρίως ψυχολογική ανάταση, η οποία θα έρθει μόνο με θετικά αποτελέσματα. Ο Τραορέ είναι αμφίβολος, αλλά λογικά θα δώσει το παρών και θα έχει το δύσκολο έργο να τα βάλει με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη σε μια μονομαχία, που μας θυμίζει έντονα τα παιχνίδια Ελλάδας-Γαλλίας σε διεθνείς διοργανώσεις. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, πιστεύοντας πως οι Θεσσαλονικείς με την έδρα και τον κόσμο θα καταφέρουν να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3326. ΜΙΛΑΝΟ-ΑΡΗΣ (+8,5) UNDER (148,5) 1,75

3000. ΠΑΟΚ-ΛΙΜΟΖ (+2,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.