ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με φόρα για το τρία στα τρία ο φιναλίστ της Ευρωλίγκα

Με φόρα για το τρία στα τρία ο φιναλίστ της Ευρωλίγκα

Δεν τα πήγαμε άσχημα χθες, χάνοντας μόνο τον ΠΑΟ, αλλά ελπίζουμε σήμερα να διανύσουμε μία καλύτερη στοιχηματική μέρα, ξεκινώντας από τη μονομαχία του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ

Το πρωτάθλημα της Γερμανίας θεωρείται καλύτερο από το ελληνικό, αλλά οι τροπαιούχοι της περασμένης σεζόν, έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας. Φυσικά η Μπάμπεργκ είναι μια εξαιρετικά προικισμένη ομάδα στον επιθετικό τομέα, αλλά αυτό δεν φτάνει για λυγίσει ένα σύνολο του διαμετρήματος των φιναλίστ της Ευρωλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο θαύμα του διπλού σε Μόσχα και Μαδρίτη, αλλά με μέσο όρο παθητικό 83 πόντων, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει τους ισχυρούς της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός με τον Λοτζέσκι να παραμένει στα πιτς, θα στοχεύσει στην εξουδετέρωση του Γουοναμέικερ, που είναι το κύριο εκτελεστικό και δημιουργικό όπλο των Γερμανών και αφετέρου να ταΐσει τους ψηλούς του στη ρακέτα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο για τους ερυθρόλευκους, αλλά πιστεύουμε πως στο τέλος, αυτοί θα είναι με το χαμόγελο στα χείλη.

Φυσικά δεν έχουμε λησμονήσει πως η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ, μας προσφέρει κι άλλες στοιχηματικές επιλογές, οι οποίες μπορούν ν’ αυξήσουν τα κέρδη σας. Η συμπεριφορά των Γερμανών στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη στο γήπεδό τους, κι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση. Σύμφωνοι ο πρωταθλητής Ελλάδος διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα, αλλά ενδεχομένως στο συγκεκριμένο παιχνίδι να δυσκολευτεί πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζει. Η επιλογή της απλής νίκης των Πειραιωτών από 6-10 πόντους, θεωρούμε πως έχει μεγάλη τύχη, αφού ρόλο σε αυτό θα παίξει και η ξεκούραση των αθλητών του Τρινκιέρι.

Στη Ρωσία η Κίμκι συγκρούεται με την Λαμποράλ Κούτσα και θέλει επιστρέψει σε θετικό πρόσημο νικών-ηττών, αφού για να προκριθεί στην οχτάδα της Ευρωλίγκα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαφύλαξη της έδρας. Παρεμφερείς στόχους έχουν και οι Ισπανοί, αν και η διοίκηση των Βάσκων επιθυμεί περισσότερο την εσωτερική καταξίωση. Ο Μπουρούσης θα δώσει το παρών στο παιχνίδι (είχε έρθει στην Ελλάδα για να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του για τον θάνατο του πατέρα της Μάκη Ψωμιάδη), αποτελώντας τον πυλώνα στην επίθεση της Λαμποράλ. Για τους γηπεδούχους ο Ντέιβις δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έτσι ο Κουρτινάιτις, θα τα περιμένει όλα πάλι από τους Ράις, Σβεντ και Κόπονεν. Το λάιν μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά τα συγκεκριμένα κλαμπ, σκοράρουν με άνεση πάνω από τους 80 πόντους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ

104. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(6-10 ΠΟΝΤΟΙ) 3,90

3064. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+9,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3061. ΚΙΜΚΙ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (+6,5) OVER (165,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.