ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νίκη το γιατρικό για τις ευρωπαϊκές πληγές

Νίκη το γιατρικό για τις ευρωπαϊκές πληγές

Το πρόγραμμα του μπάσκετ δεν περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε τρεις αναμετρήσεις, που μοιάζουν ικανές να μας χαρίσουν κέρδη, όπως στη χθεσινή ημέρα.

Στην μοναδική σημερινή αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Άρη και θέλει να διαγράψει γρήγορα την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, που τον έβαλε από νωρίς σε περιπέτειες, όσον αφορά την πρόκρισή του στην οχτάδα της Ευρωλίγκα. Η συσσωρευμένη κούραση των Διαμαντίδη, Καλάθη και Φελντέιν είναι οφθαλμοφανής και ο Σέρβος κόουτς, πρέπει να βρει τρόπους να τους φρεσκάρει. Το αμυντικό πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, ενώ η προσθήκη ενός φόργουορντ με γρήγορα πόδια μοιάζει να είναι επιτακτική, αλλιώς τα όνειρα του καλοκαιριού για Φάιναλ Φορ, θα μετατραπούν σε εφιάλτη. Ο Άρης υπέστη συντριβή από το Μιλάνο την Τρίτη, αλλά ήδη το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες, έχουν ρίξει το βάρος τους στο ματς με τους πράσινους. Το χάντικαπ των 11,5 πόντων είναι υψηλό, γι’ αυτό θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ, λόγω της δυστοκίας, που παρουσιάζουν οι δύο αντίπαλοι τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα στην Ισπανία η πρωτοπόρος Βαλένθια αντιμετωπίζει την Σαραγόσα και θέλει ν’ αυξήσει το αήττητο της στο 28-0. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αλλά ακόμα θέλουν κι άλλες νίκες, για ν’ ανέβουν στην όγδοη θέση, που δίνει συμμετοχή στο Copa Del Rey. Ο Μαρτίνεζ έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, ενώ ο Ντιό δείχνει πως είναι ο απόλυτος ηγέτης των νυχτερίδων, αφού σκοράρει και σερβίρει ασίστ με χαρακτηριστική ευκολία. Το πλεονέκτημα των 15,5 πόντων είναι πολύ υψηλό κι έτσι το διπλό μοιάζει ασφαλής επιλογή.

Στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος η περσινή φιναλίστ των τελικών ομάδα του Στρασβούργου φιλοξενεί την Ντιζόν, που είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Ο Βενσάν Κολέ έχει ρίξει όλο το βάρος στο Γιούροκαπ, αφού η αποτυχία στην Ευρωλίγκα δεν έχει χωνευτεί καλά από τους διοικούντες του συλλόγου, ενώ ο Μάρντι Κόλινς έμεινε για την ευρωπαϊκή πορεία και δεν μετακόμισε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η Ντιζόν στηρίζεται αποκλειστικά στους Αμερικανούς της Γουίλιαμς και Κάιν, αλλά αυτό δύσκολα θα της δώσει το εισιτήριο για το Κύπελλο Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για το ροζ φύλλο αγώνα και πιστεύουμε πως στο τέλος, θα κατακτήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3165. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ (+11,5) UNDER (146,5) 1,75

3160. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+15,5) 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3168. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΙΖΟΝ (+7,5) 1     1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.