ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο ΠΑΟΚ προστάτης της Πυλαίας

Ο ΠΑΟΚ προστάτης της Πυλαίας

Μπορεί το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα να μην έχει περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις, αλλά οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης έχουν δύσκολες αποστολές, έχοντας να ξεπεράσουνν γερμανικά εμπόδια στο διάβα τους

Ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερα ροζ φύλλα στα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά του ματς και σήμερα υποδέχεται ένα σύνολο, το οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ελλάδα. Η Όλντενμπουργκ δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα στον αμυντικό τομέα, ενώ μακριά από τη Γερμανία δέχεται περίπου 90 πόντους. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την απίστευτη ανατροπή και νίκη με την ΑΕΚ, αλλά σήμερα δεν πρέπει να παρασυρθούν από τον γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων τους. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα επιδιώξει να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του, καθώς οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν επιφέρει κόπωση στους βασικούς παίκτες. Το χάντικαπ των 6,5 πόντων δεν μας φοβίζει, ρισκάροντας με τον άσο του ΠΑΟΚ.

Ο έτερος εκπρόσωπος μας στη διοργάνωση Άρης ταξιδεύει στο Βερολίνο για να συγκρουστεί με την ποιοτική Άλμπα, που τελευταία δεν παίζει καλά, λόγω των τραυματισμών στην περιφέρεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λόουερι της Κηφισιάς εγκαταλείπει τα μέρη μας, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Στ’ αγωνιστικά θέματα οι κίτρινοι του Δημήτρη Πρίφτη, δεν δείχνουν την εικόνα που μας έχουν συνηθίσει, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς όλοι οι σύλλογοι κάνουν μια φυσιολογική κοιλιά μέσα στη σεζόν. Η Άλμπα είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά για μεγαλύτερη σιγουριά θα ποντάρουμε στο όβερ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3521. ΠΑΟΚ-ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+4,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3502. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΡΗΣ (+9,5) OVER (154,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.