ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκληρές μονομαχίες σε Ισπανία και Τουρκία

Σκληρές μονομαχίες σε Ισπανία και Τουρκία

Μετά τις ήττες των ελληνικών ομάδων από τις Άλμπα και Όλντενμπουργκ, σήμερα θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των «32» κι εμείς θα καταπιαστούμε με τρεις αναμετρήσεις, που πιστεύουμε να μας επαληθεύσουν σε αντίθεση με χθες.

Η Γκραν Κανάρια προέρχεται από ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα με θύτη την Μπαρτσελόνα με 81-96, αλλά όλοι γνωρίζουν πως το σημερινό ματς είναι πολύ πιο κρίσιμο, αφού το σύνολο του Ρενέσες δεν έχει περιθώρια για γκέλες, ειδικότερα μέσα στην έδρα της. Η Άφτοντορ Σαράτοφ έχει εντυπωσιάσει με την σταθερότητα, που έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σίγουρα στοχεύει στην ευρωπαϊκή της συνέχεια και μετά το Φεβρουάριο. Ο Τζέφρι Μπρουκς είναι ο ηγέτης των Ρώσων, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων είναι η φοβερή ευστοχία στα σουτ δύο πόντων (60%). Πιστεύουμε πως το ματς θα είναι σκληρό κι επίπονο και για τους δύο συλλόγους, γι’ αυτό θα ρισκάρουμε με το διπλό.

Η πανίσχυρη Γαλατασαράι υποδέχεται την Ζολνόκι και χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση του τον καλύτερο του παίκτη Έρικ Μακόλουμ και πρέπει να βρει αλλού τους 20,1 πόντους και τις 5,2 ασίστ που σερβίρει ο Αμερικανός άσος σε δώδεκα παιχνίδια στο θεσμό. Οι Ούγγροι έχουν ήδη κάνει υπέρβαση με την πρόκριση τους στον δεύτερο γύρο του Γιούροκαπ, αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να ονειρεύονται. Όπως και να έχει το χάντικαπ της Ζολνόκι είναι αρκετά υψηλό, γι’αυτό θεωρούμε προτιμότερο το υψηλό σκορ, που έρχεται αρκετά συχνά στους αγώνες της Γαλατά.

Μένοντας στη γείτονα χώρα η Καρσίγιακα αντιμετωπίζει την έκπληξη του ιταλικού πρωταθλήματος Τρέντο, σ’ ένα παιχνίδι πολύ οριακό και για τους δύο, αφού όποιος χάσει, θα μείνει πίσω στην κούρσα για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων. Ο Σάριτσα θέλει την ευρωπαϊκή καταξίωση, αφού η αποτυχημένη παρουσία του συνόλου του στην Ευρωλίγκα, είναι ακόμα νωπή και θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι αρχίζουν να βγάζουν κόπωση με τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις κι έτσι δεν μας μένει τίποτε άλλο, παρά να επιλέξουμε τον άσο και την πιο φρέσκια Καρσίγιακα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3533. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΑΦΤΟΝΤΟΡ ΣΑΡΑΤΟΦ (+6,5) 2 1,75

3525. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΖΟΛΝΟΚΙ (+15,5) OVER (160,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3522. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΤΡΕΝΤΟ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.