Το πάθημα της Μπάμπεργκ, εφαλτήριο διπλού στο Κάουνας

Το πάθημα της Μπάμπεργκ, εφαλτήριο διπλού στο Κάουνας

Η Ευρωλίγκα μας δικαίωσε εν πολλοίς στα χθεσινά παιχνίδια, αλλά σήμερα τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο δύσκολα, λόγω της μη σταθερότητας των θεωρητικών φαβορί.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στον Ολυμπιακό την περασμένη Παρασκευή και πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν την πολυτέλεια για νέα απώλεια βαθμών απέναντι στη νεανική, αλλά ισχυρή στην έδρα της Ζαλγκίρις. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, αφού τα συνεχή παιχνίδια, έχουν συνέπειες τους τραυματισμούς βασικών παικτών. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προβληματίζεται με τον Γιώργο Πρίντεζη, αφού ο Συριανός φόργουορντ πονάει στη μέση του κι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρούμε πως αν παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβαροί, θα φύγουν με το διπλό από τη Λιθουανία.

Στη Ρωσία τα δύο δυνατά αουτσάιντερ αναμετρώνται με στόχο, να μείνουν κοντά στους ισχυρούς του έκτου ομίλου. Η γηπεδούχος ομάδα δεν αστειεύεται και με όπλο την εξαιρετικά ταλαντούχα περιφέρειά, θα επιχειρήσει να χτυπήσει στα πόδια τους αργούς ψηλούς της Μπάμπεργκ. Βέβαια οι Γερμανοί στηρίζονται κι εκείνοι στην μαγική τριάδα των Στρέλνιεκς, Μίλερ και Γουοναμέικερ, ενώ ο Νίκος Ζήσης παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, όταν οι συμπαίκτες του, πίνουν θάλασσα από την πίεση που δέχονται, όπως ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αμφότεροι οι αντίπαλοι προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματά τους και σήμερα μία εκ των δύο θα γευτεί την πικρία της ήττας. Εμείς δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, αλλά θα συνταχτούμε με το πιθανολογούμενο όβερ.

Στο Βελιγράδι ο ανανεωμένος Ερυθρός Αστέρας θα παλέψει επί ίσοις όροις για την πρόκριση στα πρημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής και το κολασμένο κοινό του, θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Η Μάλαγα δεν είναι το σύνολο που τα προηγούμενη έτη, έκανε κοιλιά αυτή την εποχή, αλλά με όπλο την σταθερότητα που επιδεικνύει σε Ευρώπη και Ισπανία, εγείρει σοβαρές αξιώσεις παρουσίας στους «8» κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου. Θεωρούμε πως από το αποψινό πρόγραμμα, αυτό είναι το πιο ισορροπημένο ζευγάρι και με ρίσκο, θα προτείνουμε τον άσο, ποντάροντας στην ενέργεια των νεαρών Σέρβων.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3558. (+4,5) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1,75

3557. ΚΙΜΚΙ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+6,5) OVER (159,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3560. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΛΑΓΑ (+2,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.