ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνικό clasico με φόντο τα ελληνικά πλέι-οφ

Ελληνικό clasico με φόντο τα ελληνικά πλέι-οφ

Λειψό το σημερινό πρόγραμμα, αλλά το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, κλέβει την παράσταση

Αμφότεροι οι αιώνιοι προέρχονται από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, που τους έχουν βάλει σε μεγάλους μπελάδες, όσον αφορά την πρόκριση στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι αποδέσμευσαν τον Σον Τζέιμς, που δεν κόλλησε ποτέ με τη φιλοσοφία Σφαιρόπουλου, και από εδώ και στο εξής θα πορευτούν με τους Χάντερ, Μιλουτίνοφ, και Αγραβάνη στη θέση του σέντερ. Ο πρωταθλητής θέλει νίκη με πάνω από πέντε πόντους για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αν και μην ξεχνάει κανείς, πως φέτος έχει ηττηθεί δις από τον αιώνιο αντίπαλό του. Στο πράσινο στρατόπεδο η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη δυνατή, λόγω των κακών εμφανίσεων μέσα στο νέο έτος. Ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι πια στο απυρόβλητο, αλλά σε κρίσιμα παιχνίδια, φροντίζει να έχει τους παίκτες του έτοιμους για πόλεμο. Θα ρισκάρουμε με το διπλό, θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά αν κερδίσει, δεν θα το κάνει για παραπάνω από πέντε πόντους.

Επιπλέον, όποιος θέλει να ρισκάρει περισσότερο οι συνολικοί πόντοι 131-140, είναι ένα σημείο, που πληρώνει πολύ καλά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3098.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+5,5)   2          1,75

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

118.    131-140         3,15

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.