Όλα για όλα στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Όλα για όλα στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Οι ελληνκές ομάδες αντιμετωπίζουν το φάσμα του αποκλεισμού, αν δεν κερδίσουν την τέταρτη αγωνιστική στο Γιούροκαπ, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη δύο συνεχείς κατραπακιές σε ελληνικό πρωτάθλημα και Γιούροκαπ, αλλά δεν απογοητεύεται ακόμα, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει, όσον αφορά την παρουσία του ελληνικού συλλόγου στους «16» του θεσμού. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο δεξί του γόνατο. Η Όλντενμπουργκ είναι μια άκρης επιθετική ομάδα, που αν της κόψεις το γρήγορο ρυθμό, χάνει τ’ αυγά και τα πασχάλια. Την περασμένη βδομάδα οι Αμερικανοί Κβάλε και Ντάγκινς έκαναν ότι ήθελαν τους Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα να βάλουν 81 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι. Σήμερα περιμένουμε εκ νέου το σκορ να είναι μεγάλο, γι’ αυτό και θα προτείνουμε το όβερ, αφού και οι ασπρόμαυροι, για να κάνουν την έκπληξη, πρέπει ν’ ανεβάσουν την επιθετική τους παραγωγικότητα.

Για τον ίδιο όμιλο η αήττητη στην Ισπανία Βαλένθια θα ταξιδέψει πολύ θυμωμένη στη Γαλλία, για ν’ αντιμετωπίσει το σύλλογο που έβαλε τέλος στο 28-0, που έτρεχε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Οι «λιμουζό» έχουν βελτιώσει την αμυντική τους προσήλωση, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες, αισθάνονται σημαντική. Ο Βουγιόσεβιτς έμπειρος προπονητής ξέρει πως η ψυχολογία είναι το παν σ ένα σύνολο, που δεν έχει πολλές νίκες στη χρονιά. Οι «νυχτερίδες» μετά το διπλό στη Βαρκελώνη θέλουν να περάσουν αλώβητοι και να πάρουν ρεβάνς από τους γηπεδούχους, που τους συνέτριψαν με 72-92. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, προτιμότερο μοιάζει το άντερ, λόγω της κρισιμότητας του ματς.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3405. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ-ΠΑΟΚ (+6,5) OVER (154,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3406. (+6,5) ΛΙΜΟΖ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ UNDER (156,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.