ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λεπτές ισορροπίες στην Αμαλιάδα

Λεπτές ισορροπίες στην Αμαλιάδα

Το σημερινό μπασκετικό μενού, δεν περιέχει πολλές αναμετρήσεις, γι’αυτό ασχοληθήκαμε κυρίως με τα παιχνίδια της Basket League.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της TBL η Τραμπζονσπόρ που έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, παρά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών δοκιμάζεται στο «Αμπντί Ιπεκτσί» κόντρα στην πολύ ισχυρή Γαλατασάραϊ. Οι γηπεδούχοι βλέποντας τα προβλήματα χημείας να μεγαλώνουν, λόγω του τραυματισμού του Έρικ Μακόλουμ, απέκτησαν τον Κέρτις Τζέρελς και ήδη ο Αμερικανός άσος, κάνει απόσβεση της μεταγραφής του. Η «Τραμπ» έχει αξιόλογο υλικό, αλλά οι χαμηλές αμυντικές επιδόσεις της, την κρατάνε χαμηλά και δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Το χάντικαπ είναι διαβασμένο κι εμείς θα επιλέξουμε το υψηλό σκορ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στη Ρόδο ο τοπικός Κολοσσός υποδέχεται τον Απόλλων Πατρών και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες. Η αχαϊκή ομάδα πιθανότατα δεν θα έχει στο δυναμικό της τον καλύτερο της παίκτη Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος βρέθηκε θετικός για χρήση ινδικής κάνναβης. Ο Κώστας Μέξας είναι υποχρεωμένος να βρει άλλες λύσεις επιθετικά, κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αφού θα λείψουν οι 17,4 πόντοι του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ. Από την άλλη μεριά ο Λυκογιάννης δεν βρίσκεται υπό πίεση ακριβώς, αλλά μια εντός έδρας ήττα θα μπλέξει την ομάδα του σε σενάρια υποβιβασμού, κάτι που πριν λίγο καιρό φάνταζε αδιανόητο. Δεν θ’αναφέρουμε περισσότερα, θεωρούμε πως οι Ροδίτες θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Το νεοφώτιστο Λαύριο βρίσκεται σε δυσμενή θέση και κινδυνεύει άμεσα να επιστρέψει στην Α2, αφού φαίνεται να μην μπορεί να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με νίκες. Αντίθετα ο σύλλογος των βορείων προαστίων, παρά την φυγή του Λόουερι για την Άλμπα Βερολίνου, με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έδειξε πως είναι φτιαγμένος σε στέρεες βάσεις και στοχεύει να τερματίσει στην πρώτη οχτάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Κηφισιά φαίνεται να έχει καλύτερο μομέντουμ από τον αντίπαλό της και πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα φύγει με τους δύο βαθμούς από το γήπεδο του Λαυρίου.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3030. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (+7,5) OVER (152,5) 1,75

3034. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (+5,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3035. (+1,5) ΛΑΥΡΙΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.