ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο

Το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο

Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ήπειρό μας, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ακόμα ένα «πρέπει», για να βρεθεί πιο κοντά στους «8» καλύτερους συλλόγους της Ευρωλίγκα. Η Τσεντεβίτα είναι μία καλοπροπονημένη ομάδα, που ήδη έχει τρυπήσει τ’αγωνιστικό της ταβάνι, με την πρόκριση στο TOP «16». Βέβαια οι δύο νίκες, που ήδη έχει πετύχει, την καθιστούν εν δυνάμει υποψήφια, για να περάσει εκείνη στον επόμενο γύρο, αφήνοντας πίσω της μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Τζόρτζεβιτς αγωνιά για την κατάσταση του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη, που ακόμα πονάει στον τραυματισμένο του αστράγαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Για τους γηπεδούχους ο Πούλεν ταλαιπωρείται από μυικούς σπασμούς στη μέση, αλλά θα δώσει το παρών στο ματς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο σασπένς και ένταση,γι’αυτό δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα προτιμήσουμε το όβερ, που ίσως να είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Επιπλέον για όποιον επιθυμεί να ρισκάρει παραπάνω, το ειδικό στοίχημα των συνολικών πόντων, είναι ικανό να μας στείλει γι’ακόμη μια φορά ταμείο. Η ένδειξη των 141-150 πόντων, παρακολουθώντας τις επιδόσεις των δύο συλλόγων, είναι αρκετά πιθανό να επαληθευτεί και ν’αυξήσει τα κέρδη σας σε μεγάλο βαθμό.

Στην Τουρκία ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη, για να δείξει πως φέτος εγείρει αξιώσεις οχτάδας. Η Νταρουσάφακα βέβαια μπορεί να είναι με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης, αλλά μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρείται. Ο Μαχμούτι δεν έχει μάθει να χαρίζει παιχνίδια  και θα επιδιώξει αύριο να γευτεί την πρώτη της νίκη, σε αυτόν το γύρο του θεσμού. Ο Ράντονιτς έχει δημιουργήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που χάνει πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα στη Χάλα Πιονίρ. Εκτός Σερβίας ο πρωταθλητής της Αδριατικής λίγκας, εμφανίζεται σχετικά αδύναμος επιθετικά (εξαίρεση το ΟΑΚΑ), αλλά η μεγάλη του δύναμη είναι η αναχαίτιση των αντιπάλων του.  Το παιχνίδι είναι πολύ αμφίρροπο, αλλά εμείς θα στηρίξουμε τον άσο, αφού οι Τούρκοι είναι ποιοτική ομάδα, ειδικότερα μέσα στην έδρα τους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3554.     (+3,5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      OVER (148,5)      1,75

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ

119.        141-150                3,20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3552.     ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (+2,5)        1              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.