ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

When the going gets tough the tough get going

When the going gets tough the tough get going

Τα τελευταία εφτά χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, δεν έχει ξαναβρεθεί σε τόσο δεινή θέση, όσον αφορά την παρουσία της στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα. Τα πολλά και συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, έχουν γονατίσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι καλούνται άλλη μία σεζόν, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα υπολογίζει στον Ντάνιελ Χάκετ, αλλιώς οι Αθηναίου και Όντομ θα καλύψουν το μεγάλο κενό του Ιταλού. Η Κίμκι είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο σύνολο, που στηρίζεται στις επιθετικές εξάρσεις των Σβεντ, Ράις και Κόπονεν. Ο Κουρτινάιτις αφήνει ελεύθερους τους αθλητές του στην επίθεση, αλλά σε σχέση με παλαιότερα έχει σφίξει την άμυνα του και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ, να περάσει στο κλαμπ των κορυφαίων κόουτς της Ευρώπης. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, αλλά θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ, θεωρώντας φαβορί για τη νίκη τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πιο φημισμένοι κουμπάροι στην Ευρώπη συγκρούονται ξανά μετά το τουρκικό πρωτάθλημα και ο καθένας αποσκοπεί στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να ζευγαρώσει τις φετινές του επιτυχίες ενάντια στον Ομπράντοβιτς και να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στον επόμενο γύρο. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα, ο Βέσελι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Ντίξον αρχίζει να θυμίζει τον ψυχρό εκτελεστή από τη γραμμή του τρίποντου. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αλλά η Εφές έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς κι έτσι θα πάμε με τον άσο.

Σ’έναν άλλο εμφύλιο η υπεπρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την δυνατή και σταθερή φέτος Λαμποράλ Κούτσα και στοχεύει στην τέταρτη νίκη της σε έξι παιχνίδια στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Ο Λάσο με την επιστροφή του Γιουλ έχει βρει την υγειά του, καθώς ο Ισπανός γκαρντ, έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν ήττα-σοκ την Κυριακή από τη Μούρθια, αλλά αυτό λίγο τους απασχολεί, αφού έχουν ρίξει όλο το βάρος στην ευρωπαϊκή τους πορεία. Το λάιν είναι μεγάλο, γι’αυτό θα ρισκάρουμε με τον άσο.

Στη Λιθουανία η Ζαλγκίρις τεστάρει εκ νέου τις αντοχές της απέναντι σε μία ομάδα, που την έχει κερδίσει στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις τους. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πλήρης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και με όπλο την επίθεση της, θα επιδιώξει να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στη «Ζαλγκίριο Αρίνα», αλλά δύσκολα θάντέξουν να είναι ανταγωνιστικοί για σαράντα αγωνιστικά λεπτά, απέναντι στη «ρωσική αρκούδα».

3559.     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΙΜΚΙ (+4,5)        UNDER (152,2)  1,75

3551.     ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (+2,5)            1              1,75

3561.     ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (+7,5)        1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3560.     (+11,5) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ           2              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.