ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Γκόλντεν Στέιτ δεν δυσκολεύεται με αντίπαλο το ταλαντούχο Χιούστον

Το Γκόλντεν Στέιτ δεν δυσκολεύεται με αντίπαλο το ταλαντούχο Χιούστον

Λόγω του λειψού προγράμματος στην Ευρώπη, σήμερα θα καταπιαστούμε με το ΝΒΑ, το οποίο περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Οι πρωταθλητές Γουόριορς μετρούν εννέα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και δείχνουν πως τίποτα δεν τους σταματά, στο δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου. Το Χιούστον δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η αμυντική λειτουργία είναι υπό του μηδενός και το ντεφορμάρισμα του Χάουαρντ, δεν λέει να τελειώσει. Ο Χάρντεν έχουμε τονίσει ξανά, πως είναι εξαιρετικός σκόρερ, αλλά αυτό δεν φτάνει για να πάρει δαχτυλίδι πρωταθλητή. Κανονικά θα επιλέγαμε το όβερ, αλλά ο άσος φαίνεται πιο ασφαλής επιλογή, λόγω του μομέντουμ των γηπεδούχων.

Στην ανατολική περιφέρεια οι Μπακς υποδέχονται τους Σέλτικς και φιλοδοξούν, να διακόψουν το σερί πέντε ηττών, που μετρούν εδώ και 15 μέρες. Οι Σέλτικς βέβαια είναι μία εξαιρετική ομάδα, που δεν στηρίζεται σε κάποιον σταρ του ΝΒΑ, αλλά στην ομαδική λειτουργία κι αυτό τους έχει οδηγήσει μέχρι την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τα «ελάφια» στην έδρα τους παίζουν πολύ πιο σκληρά, ενώ έχουν και πολύ καλά ποσοστά από τη γραμμή των 6,75. Το ματς έχει φαβορί του «κέλτες», αλλά έχουμε γράψει και παλαιότερα πως οι Μπακς, λόγω του εγωισμού τους, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, απέναντι σε θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους. Με αυτό το δεδομένο θα ρισκάρουμε, επιλέγοντας τον άσο.

Στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» οι Νικς συγκρούονται με τους Γουίζαρντς και ψάχνουν τη νίκη, που αφενός θα τους κρατήσει σε τροχιά πλέι-οφ και αφετέρου θα περάσουν σε νίκες, τους σημερινούς τους αντιπάλους. Ο Ντέρεκ Φίσερ απολύθηκε, αφού τα κακά αποτελέσματα, απομάκρυναν τη Νέα Υόρκη, από τις θέσεις, που οδηγούν στην ποστ σίζον. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, αλλά το πιθανότερο είναι να υπογράψει άλλο ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Οι «πρωτευουσιάνοι» δεν έχουν την σταθερότητα, που τους διακρίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή είναι η περίοδος, που αρχίζουν να ρολάρουν. Η Ουάσινγκτον είναι πιο γεμάτο σύνολο από τη Νέα Υόρκη και θεωρούμε πως στο τέλος, αυτή θα επικρατήσει.

Το Γιούροκαπ έφτασε αισίως στην έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των «32» και πολλοί σύλλογοι, δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Στον όμιλο του Άρη, αναμένεται να διεξαχθεί ένας πολύ σκληρός αγώνας, αφού Άλμπα και Νεπτούνας, θα δώσουν τα πάντα, προκειμένου, να μείνουν ζωντανές στη διοργάνωση. Οι Γερμανοί με νίκη εξασφαλίζουν την παρουσία στους «16», ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν αποδράσουν με το διπλό από το Βερολίνο, θα χρειάζονται νίκη του Μιλάνο σε βάρος του Άρη, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ελληνική ομάδα, μένουν έξω. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις άμυνες να είναι πρωταγωνίστριες, γι’αυτό θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3207. ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤ. ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ 1

3203. (+3,5) ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ-ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 1    1,75

3205. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ (+1,5) 2    1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3201. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+8,5)UNDER (150,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.