ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η ΤΣΣΚΑ καλείται να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα

Η ΤΣΣΚΑ καλείται να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα

Το τέλος του πρώτου γύρου του TOP «16» περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, που αναμένεται να κριθούν στο τελευταίο λεπτό. Θα ξεκινήσουμε από το ντέρμπι του πέμπτου ομίλου, καθώς ο ΠΑΟ θα υποδεχθεί την Εφές Ανατολού και θέλει να την υπερκεράσει στη βαθμολογία. Οι πράσινοι δεν έχουν το περιθώριο να υποστούν κι άλλη εντός έδρας ήττα, αφού μετά η υπόθεση πρόκριση θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό. Ο Τζόρτζεβιτς βρίσκεται ακόμη υπό πίεση, παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν αφού οι Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς, αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις σε αστράγαλο και τετρακέφαλο, ενώ ο Παππάς τέθηκε εκτός ομάδας. Από την άλλη μεριά οι Τούρκοι δεν βρίσκονται σε καλή φόρμα, οι αμυντικές επιδόσεις της ομάδας είναι κάκιστες, ενώ οι Μπράουν και Ντάνστον, δεν έχουν αποδώσει τ’αναμενόμενα μέχρι τώρα. Περιμένουμε ένα πολύ κλειστό ματς, γι’ αυτό θα στηρίξουμε το διπλό, θεωρώντας πως αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι, θα το κάνουν με την ελάχιστη δυνατή διαφορά.

Στη Μόσχα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να συγκροστεί με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, την οποία είχε κερδίσει πέρσι στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Οι Ρώσοι δεν αστειεύονται στην έδρα τους, πετυχαίνοντας περίπου 93 πόντους μέσο όρο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με κύριους εκφραστές τους Ντε Κολό και Τεόντοσιτς. Βέβαια σήμερα θα βρουν απέναντί τους την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα, η οποία έχει παθητικό 71,4 πόντους, αλλά στα δύο τελευταία, φαίνεται να έχει χάσει ελαφρώς τον σκληρό χαρακτήρας της.  Το σημερινό ματς δεν είναι do or die, άρα οι Μοσχοβίτες, δεν θα έχουν τόσο άγχος, όσο θα είχαν σε ενδεχόμενο στάυρωμα με τον Ολυμπιακό στην τελική φάση της διοργάνωσης. Θα στηρίξουμε τον άσο, θεωρώντας πως η ΤΣΣΚΑ έχει καλύτερο μομέντουμ.

Μένουμε στη Ρωσία και μεταφερόμαστε στο Κουμπάν όπου η τoπική Λοκομοτίβ φιλοξενεί την τελευταία του γκρουπ Νταρουσάφακα, η οποία έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει μεταδώσει πλήρως τη φιλοσοφία του στους παίκτες, ενώ κατάφερε να μετατρέψει τον Μάλκολμ Ντιλέινι στον ίσως κορυφαίο σκόρερ της φετινής Ευρώπης. Οι Τούρκοι έχουν πολύ καλές μονάδες, αλλά ακόμα δεν έχουν ομάδα, με αποτέλεσμα, ν’ αδυνατούν να να προσεγγίσουν την πρώτη τεtράδα, που οδηγεί στις «8» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το χάντικαπ του εν λόγω παιχνιδιού είναι πολύ οριακό, γι’αυτό θα το αποφύγουμε και θα επιλέξουμε το υψηλό σκορ, αφού η Κουμπάν σκοράρει πάνω από 80 πόντους στο γήπεδό της.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3244.     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ (+3,5)           2              1,75

3253.     ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+9,5)     1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3243.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (+11,5)           OVER (147,5)      1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.