ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ισχυρό κάστρο της Μπάνβιτ

Το ισχυρό κάστρο της Μπάνβιτ

Το τουρκικό πρωτάθλημα θέλει πολύ τον τίτλο του πιο ανταγωνιστικού στην Ευρώπη, αλλά ακόμη υπολείπεται σε ποιότητα από το ισπανικό, ενώ και οι σύλλογοι της χώρας, δεν είναι τόσο ισχυροί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τουλάχιστον όχι ακόμα. Την Δευτέρα η δυνατή στην έδρα της Μπάνβιτ υποδέχεται την Εφές, που δεν είναι στα καλά της αυτόν τον καιρό και κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα. Ο Ίβκοβιτς δεν έχει εμφυσήσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, ενώ η αμυντική λειτουργία δεν είναι η πρέπουσα, για ενα σύλλογο που ξόδεψε πολλά χρήματα στη φετινή οφ σίζον. Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι στη βαθμολογία, έχουν προκριθεί στους «16» του Γιούροκαπ και ψάχνουν μία μεγάλη νίκη. Εμείς θα ρισκάρουμε με το διπλό, αφού πιστεύουμε πως η Εφές έχει την τεχνογνωσία, να ξεπερνά τ’αγωνιστικά της προβλήματα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται από το νεοφώτιστο Λαύριο και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι ίσως παρουσιαστούν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Μόσχας, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα κοιτάξει να φρεσκάρει την ομάδα του, ιδιαίτερα τους Χάντερ και Πρίντεζη, που φαίνονται πολύ κουρασμένοι. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ξέρει πως οι πιθανότητες νίκης, είναι μηδαμινές, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον αγώνα ως μάθημα, για τις επόμενες αγωνιστικές, όπου θα κριθεί η υπόθεση παραμονή. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, θα επιλέξουμε το υψηλό σκορ, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ανεβασμένο Απόλλων Πατρών. Ο Κώστας Μέξας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος μάλλον θ’αποχαιρετήσει την ομάδα, λόγω χρήσης ινδικής κάνναβης κι έτσι θα χάσει το βασικό επιθετικό του όπλο. Οι πράσινοι μάλλον δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του Διαμαντίδη, που ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως, ενώ η χρησιμοποίηση του Χέινς, θα δώσει οξυγόνο στον Νικ Καλάθη, που φέτος έχει τραβήξει πολύ κουπί. Το χάντικαπ μας φοβίζει ελαφρώς, καθώς ο ΠΑΟ δεν συνηθίζει να πατάει γκάζι στην Ελλάδα, αλλά σήμερα θα στοιχηματίσουμε στον άσο και τη δίψα των αναπληρωματικών, ν’αποδείξουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω στον προπονητή τους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3520. (+2,5) ΜΠΑΝΒΙΤ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ 2 1,75

3521. (+24,5) ΛΑΥΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER (151,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3516. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (+24,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.