ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το ζευγάρι των περσινών τουρκικών πλέι-οφ, μάχεται για την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου

Το ζευγάρι των περσινών τουρκικών πλέι-οφ, μάχεται για την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου

Ο θεσμός των εκπλήξεων μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού την Κυριακή θα γνωρίζουμε τους νέους κατόχους των Κυπέλλων σε Ισπανία και Τουρκία. Στο ντέρμπι των προημιτελικών στη γείτονα χώρα η Καρσίγιακα συγκρούεται με την προβληματική Εφές και θέλει να πάρει τη ρεβανς για την ήττα στο Σούπερ Καπ. Ο Ουσούφ Σαρίτσα έχει βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τα νέα μεταγραφικά  έχουν προσδώσει ποιότητα στην εκτέλεση και την δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι. Η Εφές απέδρασε τη Δευτέρα από την έδρα της Μπάνβιτ, αλλά πήγε ν’αυτοκτονήσει εκ νέου, καθώς απώλεσε διαφορά της τάξεως των δέκα πόντων. Το ματς αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θεωρούμε πως το σύνολο του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα θριαμβεύσει στο τέλος.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Άρης παίζει κόντρα στον Κόροιβο, που επιτέλους σταμάτησε το σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών που είχε. Ο Χάρης Μαρκόπουλος παρά τη νίκη επί της Κηφισιάς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αφού στο τέλος πήγαν να χύσουν την καρδάρα με το γάλα. Σήμερα ο σύλλογος από την Αμαλιάδα πρέπει να πιέσει πολύ τους Γουότερς και Μακνίλ, αν θέλει να μείνει κοντά στο σκορ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το «Νικ Γκάλης Χολ» είναι μία αρκετά καυτή έδρα και το πλεονέκτημα των 12 πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων, δεν μας φοβίζει.

Στη Ρόδο δοκιμάζεται η έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που χωρίς τους Σχορτσιανίτη και Βασιλειάδη, θα προσπαθήσει να περάσει από το «Βενετόκλειο» και μείνει κοντά στην Κηφισιά, η οποία αυτή τη στιγμή στρογγυλοκάθεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κολοσσός συνηθίζει να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, αλλά η ήττα από τον Αρκαδικό, απέδειξε πως ο στόχος των πλέι-οφ δεν θα είναι τόσο εύκολος, όσο την περσινή σεζόν.  Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι διαβασμένο, αλλά εμείς θα πάρουμε το μέρος του φαβορί και θα επιλέξουμε το διπλό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3018.     (+4.5) ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ      2              1,75

3017.     ΑΡΗΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (+13,5)   1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3013.     ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΟΚ (+3,5)               2              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.