Η επανάληψη του τελικού της Γερμανίας

Η επανάληψη του τελικού της Γερμανίας

Ο γύρος των «16» του Γιούροκαπ κάνει πρεμιέρα απόψε με τον γερμανικό εμφύλιο να συγκεντρώνει ολά τα φλας, αφού η Άλμπα θέλει να δείξει στην Μπάγερν, πως δεν της φτάνει η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά στοχεύει και στην ευρωπαϊκή καταξίωση. Από την άλλη μεριά οι Βαυαροί δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς ηττήθηκαν μέσα στο σπίτι τους, όντας πνιγμένοι από το άγχος του φαβορί. Ο Πέσιτς με νωπή ακόμα την αποτυχία στην περσινή διοργάνωση, θέλει φέτος να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, αν και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει στα έξι τελευταία παιχνίδια σε Ευρώπη και Γερμανία και σήμερα θα επιδιώξουν να φτάσουν στην τρίτη τους επικράτηση επί της Μπάγερν, που θα τους δώσει προβάδισμα για πρόκριση.

Στο Νόβγκοροντ η Νίζνι υποδέχεται την Ζενίτ και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στη VTB λίγκα με 84-88. Το σύνολο του Βασίλι Καράσεφ βρίσκεται σε φόρμα κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο παιχνίδι με την Κίμκι, την οποία λύγισε με 74-82. Αντίθετα ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης εμφανίζεται κουρασμένος τον τελευταίο καιρό και περιμένει μόνο από την επίθεση να κερδίζει παιχνίδια. Η αμυντική της λειτουργία είναι κάτω του μετρίου (δέχεται 81,3 πόντους) κι αν δεν αναχαιτίσει το ρυθμό της Νίζνι, τότε κινδυνεύει να χάσει με διαφορά, που θα είναι δύσκολο ν’ανατραπεί στη ρεβάνς.  Ο άσος κερδίζει την προτίμησή μας, αφού οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο μομέντουμ.

Στην Πολωνία η Ζιελόνα Γκόρα δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της απέναντι στην πανίσχυρη Ούνικς Καζάν. Οι Ρώσοι έχουν κερδίσει τα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους στο Γιούροκαπ και δείχνουν, αν μη τι άλλο, πως αυτή τη στιγμή είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να φτάσουν στον τελικό και να σηκώσουν την κούπα. Οι γηπεδούχοι με όπλο την ομοιογένεια και τη φρεσκάδα, θα θελήσουν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους στη ρακέτα, όπου δεσπόζει η παρουσία του Μολντοβεάνου. Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας και τώρα που τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, η Ούνικς, δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

Στην Τουρκία η Μπάνβιτ δοκιμάζει το χαρακτήρα της απέναντι στο πιο μπαρουτοκαπνισμένο Μιλάνο, που μετά το Κύπελλο θέλει και το Γιούροκαπ, αφού σε διαφορετική περίπτωση η διοίκηση του συλλόγου, θα προβεί σε αλλαγές προσώπων. Ο Ρέπεσα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζεντίλε, αλλά με όπλο τους Μακνίλ, Τζένκινς και Σίμον, θα κοιτάξει να χαμηλώσει το τέμπο του ματς, ώστε να κατευνάσει και το εχθρικό κοινό. Η αναμέτρηση είναι οριακή, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε με το χαμηλό σκορ, αφού τα κλαμπ θα κοιτάξουν περισσότερο τα μετόπισθεν.

3011.     ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ (+3,5)  1              1,75

3008.     ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ-ΖΕΝΙΤ (+2,5)            1              1,75

3010.     (+7,5) ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ-ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ                2              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3007.     ΜΠΑΝΒΙΤ-ΜΙΛΑΝΟ (+1,5)           UNDER (156,5)  1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.