ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παντοτινά φίλοι, αλλά ο Μήτσος βγαίνει νικητής στο παρκέ

Παντοτινά φίλοι, αλλά ο Μήτσος βγαίνει νικητής στο παρκέ

Η επανεκκίνηση της Ευρωλίγκα περιλαμβάνει πολλά σπουδαία παιχνίδια, με το σημαντικότερο όλων να γίνεται στην Ελλάδα, αφού ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα, που πέρασε 13 ολόκληρα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Τζόρτζεβιτς θα έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει και τις τρεις χειμερινές προσθήκες, οι οποίες αναμένεται να ισχυροποιήσουν το ρόστερ των πράσινων. Οι Τούρκοι είναι πρώτοι στον πέμπτο όμιλο κι είναι το απόλυτο φαβορί, για να προκριθούν στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, αφού ήδη το ρεκόρ τους είναι στο 7-0. Η Φενέρ θ’αγωνιστεί με δύο σημαντικές απουσίες, αφού οι Σλούκας και Άντιτς, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, που τους ταλαιπωρούσαν. Παρακολουθώντας τις επιδόσεις και των δύο ομάδων, το υψηλό σκορ, είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί.

Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Κίμκι, την οποία είχε κερδίσει εκτός έδρας πριν δύο εβδομάδες με σκορ 85-96, για την VTB λίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στον εκτελεστικό τομέα από τη γραμμή των 6,75 με 44,2%, ενώ σκοράρουν περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο στη διοργάνωση (90,3 πόντους). Η ομάδα του Κουρτινάιτις ηττήθηκε πριν τέσσερις μέρες από την Νίζνι με 74-82, δείχνοντας πως κάνει κοιλιά τη χειρότερη δυνατή περίοδο. Στον δεύτερο γύρο έχει να δώσει πέντε εκτός έδρας ματς κι αν δεν βελτιώσει τις αμυντικές της επιδόσεις, τότε δύσκολα θα πάρει την πρόκρση στην επόμενη φάση. Θεωρούμε πως ο άσος μπορεί να έρθει, παρά το χάντικαπ των δέκα πόντων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίστηκε το Κύπελλο Ισπανίας την Κυριακή, νικώντας την Γκραν Κανάρια με 81-85, αλλά δεν θα σταθεί πολύ εκεί, καθώς έχει μείνει πίσω στην Ευρωλίγκα και θέλει οπωσδήποτε να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η Μπάμπεργκ αντίθετα φαίνεται να μην έχει πολλές δυνάμεις τον τελευταίο καιρο, αφού στο Κύπελλο απέτυχε, ενώ στην Ευρωλίγκα παρά τις νίκες επί των Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα μπει σφήνα στην τετράδα του έκτου ομίλου. Θεωρούμε πως οι Μαδριλένοι έχουν ξυπνήσει και θ’αποδράσουν με το διπλό από τη Γερμανία.

Στο Παγωμένο Κουμπάν η Λοκομοτίβ συγκρούεται με την Τσεντεβίτα και ψάχνει την έκτη νίκη της σε οχτώ αγώνες στον γύρο των «16». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποιούν ονειρική σεζόν σε Ρωσία και Ευρώπη, ενώ αν συνεχίσουν έτσι, ίσως βρεθούν σε θέση ισχύος, όσον αφορά στην τελική φάση της Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του Μρσιτς έχουν τρυπήσει τ’αγωνιστικό τους ταβάνι εκτός συνόρων, αλλά ήδη μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, δείχνοντας πως μάλλον θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στη συνέχεια του θεσμού. Μεγάλο το πλεονέκτημα των δώδεκα πόντων, αλλά ο άσος αξίζει το ρίσκο.

3054.     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (+2,5)            OVER (151,5)      1,75

3049.     ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΙΜΚΙ (+10,5)   1              1,75

3053.     (+5,5) ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ    2              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3051.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+13,5)     1              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.