ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καζάνι που βράζει η Ούνικς

Καζάνι που βράζει η Ούνικς

Οι ευρωπαϊκές έχουν αφήσει τα σημάδια τους στους συλλόγους του Γιούροκαπ, αφού για κάποιους το ευρωπαϊκό όνειρό της Ευρωλίγκα παραμένει ζωντανό, αλλά για την Ούνικς Καζάν τελέιωσε πρόωρα και άδοξα, μετά την ήττα από την Ζιελόνα Γκόρα. Οι παίκτες του Πασούτιν βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά σήμερα καλούνται να τα βάλουν με το θηρίο ονόματι ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική αρκούδα προέρχεται από μεγάλο διπλό μέσα στη Μαδρίτη με 88-94, όντας το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο. Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις δεν θέλει να υποστεί δεύτερη συνεχή ήττα και θα επιδιώξει να επιβάλει το ρυθμό της απέναντι σε μία ομάδα, που στηρίζεται υπερβολικά στις επιθετικές ορέξεις του Κιθ Λάνγκφορντ. Αν το πλεονέκτημα των γηπεδούχων είναι μέχρι τους 7 πόντους, τότε θα στοιχηματίσουμε στο διπλό.

Στη Γερμανία η Μπάγερν παίζει κόντρα στην Μιτελντόιτσερ και θέλει να φύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης, για να παραμείνει στο κυνήγι της Μπάμπεργκ. Οι Βαυαροί έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά την πρόκριση στους οχτώ του Γιούροκαπ σε βάρος της Άλμπα, αλλά ο Πέσιτς δεν εφησυχάζει, αφού θέλει να διατηρήσει το καλό μομέντουμ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και λογικά δεν θα δυσκολεύτει να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της.

Στην ισπανική λίγκα οι απογοητευμένες Μπαρτσελόνα και Μάλαγα μονομαχούν στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα», με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα επουλώσει κάποιες από τις πληγές τους. Ο Πλάθα βρίσκεται υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης , αλλά ακόμα έχει τη στήριξη της διοίκησης των Ανδαλουσιανών, άγνωστο για πόσο ακόμα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πασκουάλ που μοιάζει να μην έχει άλλες ιδέες κι ίσως η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία του στον πάγκο της Μπάρτσα. Περιμένουμε αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά στο τέλος θα μιλήσει η μεγαλύτερη εμπειρία των Καταλανών.

Στα δικά μας χωράφια ο Φάρος Κερατσινίου κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος κι ασφαλώς θα κοιτάξει να ευχαριστηθεί τη συμμετοχή του σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για τον ίδιο. Από την άλλη μεριά το τριφύλλι θέλει να σηκώσει άλλη μία κούπα στην τελευταία χρονιά του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ παράλληλα ο Τζόρτζεβιτς θα στοχεύσει να φρεσκάρει την ομάδα του, αφού την Παρασκευή περιμένει ο αγριεμένος Ερυθρός Αστέρας στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Όπως και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι πράσινοι, αλλά θα ποντάρουμε στο μεγάλο σκορ, που είναι πιο πιθανό να επαληθευτεί.

3149.     (+7,5) ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ                2

3158.     (+16,5) ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ-ΜΠΑΓΕΡΝ         2              1,75

3165.     ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ (+14,5)            1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3156.     (+33,5) ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER (146,5)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.