ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πράσινο σχέδιο απόδρασης από το Βελιγράδι

Πράσινο σχέδιο απόδρασης από το Βελιγράδι

Το μπασκετικό πρόγραμμα δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης είναι εδώ, για να μας κρατήσει συντροφιά και ήτοι δυνατόν, να μας στείλει ταμείο.

Στην Ισπανία δοκιμάζει τις δυνάμεις της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που αντιμετωπίζει την μέτρια τον τελευταίο μήνα Μπαρτσελόνα. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην πέμπτη θέση του έκτου γκρουπ και δεν έχουν περιθώρια να χάσουν άλλο παιχνίδι στην έδρα τους. Αντίθετα οι Ρώσοι αν φύγουν με το διπλό από τη Βαρκελώνη, θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για την κατάληψη της κορυφής, που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Ο Κριάπα τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξί καρπό και μάλλον δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, πράγμα που χαλάει τα σχέδια του κόουτς Ιτούδη. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα πάμε με το όβερ, που έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

Στην Κόμπακ Αρένα ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα παιχνίδι που είναι πολύ κρίσιμο και οριακό για αμφότερους τους συλλόγους. Οι Σέρβοι έχουν υποτάξει όλες τις μεγάλες ομάδες Ευρώπης στην έδρα τους εκτός από την Φενερμπαχτσέ κι αυτό από μόνο του λέει πολλά, για την επιρροή που ασκούν οι οπαδοί του Αστέρα στoυς αντιπάλους. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως πολλοί παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ έχουν παίξει ξανά σε τέτοιες συνθήκες, άρα η εμπειρία τους, θα είναι εξόχως σημαντική. Ο Τζόρτζεβιτς θα στηριχτεί στους Καλάθη και Ραντούλιτσα για τα κατευνάσει το εχθρικό κοινό, ενώ ο Γουίλιαμς θα είναι αυτός, που θα κληθεί να περάσει χειροπέδες στον Κίνσεη, ο οποίος είναι ο αθλητής που βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για το σύνολο του Ράντονιτς. Θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ, αφού ειδικά οι πράσινοι θα στηριχτούν στην άμυνά τους.

Στην Τουρκία η Νταρουσάφακα θέλει να μην τριτώσει το κακό κόντρα στην Εφές, η οποία την είχε κερδίσει ήδη δύο φορές τη φετινή σεζόν. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να θυμίζουν ξέφραγο αμπέλι μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Ο Μαχμούτι εμπιστεύεται την ομάδα του, που εσχάτως έχει σημειώσει τρεις νίκες και θέλει να πετύχει και τέταρτη, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Εφές μας έχει απογοητεύσει πολλές φορές φέτος, γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το πιο ασφαλές όβερ, αφού το λάιν είναι χαμηλό.

Η «Ζαλγκίριος Αρίνα» είναι από τα πιο όμορφα γήπεδα της Ευρώπης, αλλά οι μονομαχίες της τοπικής ομάδας με τη Ρεάλ, δεν έχουν αποδειχτεί γουρλίδικες. αφού στις εφτά τελευταίες επισκέψεις της «βασίλισσας», οι Λιθουανοί έχουν φύγει έξι φορές με κατεβασμένα κεφάλια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά πιστεύουμε πως έχει την ποιότητα και το ταλέντο, να λυγίσει τους γηπεδούχους.

3038. (+2,5) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ OVER (168,5) 1,75

3037. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+1,5) UNDER (146,5) 1,75

3036. (+3,5) ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ OVER (153,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3035. (+8,5) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.