ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ για την αντεπίθεση

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ για την αντεπίθεση

Μετά από το διάλλειμα του Κυπέλλου το ελληνικό πρωτάθλημα είναι και πάλι στις επάλξεις και τα περισσότερα παιχνίδια, μοιάζουν οριακά για τους συλλόγους, που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πάνοπλος μετά από καιρό, αφού οι Βασιλειάδης και Σχορτσιανίτης αποθεραπεύτηκαν κι έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Απόλλων Πατρών φαίνεται να έχει σώσει την παρτίδα της παραμονής και πλέον θα παλέψει για την είσοδό του στην ποστ σίζον. Ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεση του και τον Κέβιν Ντίλαρντ, που είναι ο πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ δεν θ΄ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και πιστεύουμε πως έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει τον άσο.

Στο Λαύριο η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αρκαδικό και ο νικητής θα πάρει τεράστιο βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα, όσον αφορά την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει εξαιρετική εικόνα όταν αγωνίζονται στην έδρα τους κι αυτό είναι το ισχυρότερο ατού τους στη μονομαχία με τους Αρκάδες. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο νήμα από τον ΠΑΟΚ, αλλά η απόδοσή τους ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Το ματς θα είναι ντέρμπι γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το χαμηλό σκορ, αφού οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3124. ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (+10,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3123. ΛΑΥΡΙΟ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (+5,5) UNDER (151,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.