Αυτή τη φορά το ΟΑΚΑ θα κάνει τη δουλειά του

Αυτή τη φορά το ΟΑΚΑ θα κάνει τη δουλειά του

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος δίνει τις πιο σοβαρές του εξετάσεις στην Ευρωλίγκα, αφού σήμερα αντιμετωπίζει τον κακό του δαίμονα Λοκομοτίβ και θέλει μόνο τη νίκη, για να έχει ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι πράσινοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου τους και θέλουν ν’αποφύγουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία τους έχει αποκλείσει δύο συνεχόμενες χρονιές από το Φάιναλ Φορ. Οι Ρώσοι από την άλλη μεριά θέλουν όσο τίποτε άλλο, να νικήσουν ή έστω να κρατήσουν τη διαφορά του +9, ώστε να έχουν το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ελληνική ομάδα. Ο Μπαρτζώκας έχει κατορθώσει να φτιάξει ένα πολύ σκληρό σύνολο, που έχει την καλύτερη άμυνα του TOP «16» (68,6 πόντους δέχεται μέσο όρο), ενώ διαθέτει και τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος μετράει 17,3 πόντους κόντρα στον ΠΑΟ. Αν ο Γουίλιαμς παίξει, τότε οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ενώ οι παραπάνω λύσειπου διαθέτουν, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του παιχνιδιού.

Στη Βαρκελώνη και σ’ένα παιχνίδι, που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της, ώστε να την υπερκεράσει στη βαθμολογία του έκτου γκρουπ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Ρούντι Φερνάντεζ, αλλά είναι άγνωστο, αν χρησιμοποιηθεί σ’ένα τόσο δύσκολο κι απαιτητικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ μην ξεχνάει κανείς πως λύγισαν στην παράταση την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 100-98, μετά από 45 λεπτά αγώνα. Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για αμφότερους τους συλλόγους, αλλά θεωρούμε πως το μομέντουμ είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα και φέτος δεν έχει υποστεί ποτέ δύο συνεχόμενες ήττες. Η Λαμποράλ Κούτσα αρχικά θα κοιτάξει να φύγει με το διπλό, που θα την κάνει φοβαρί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων του έκτου ομίλου κι αν δεν τα καταφέρει, θα επιδιώξει να διαφυλάξει το +10 του πρώτου αγώνα (81-71). Ο Κριάπα είναι στα πιτς, αλλά ο Βοροντσέβιτς φορντίζει να μην φαίνεται το κενό του, αν και οι αμυντικές του επιδόσεις, είναι ένα θέμα για την ρωσική αρκούδα. Το λάιν είναι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα πως οι δύο ομάδες, θα το ξεπεράσουν.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3025.     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (+3,5)             1              1,75

3394.     ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (+2,5)               1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3023.     ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (+12,5)     OVER (176,5)      1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.