ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αφιλόξενο το ΣΕΦ για τον “Σάρας”

Αφιλόξενο το ΣΕΦ για τον “Σάρας”

Ο πρωταθλητής Ελλάδος είναι έτοιμος να κάνει την τελική του αντεπίθεση με στόχο, να καταλάβει την τέταρτη προνομιούχο θέση, που οδηγεί στους οχτώ της Ευρωλίγκα. Βέβαια η πρόκριση μόνο σίγουρη δεν θεωρείται, καθώς ο έκτος όμιλος είναι κάτι παραπάνω από μπερδεμένος. Η Ζαλγκίρις παίζει ρυθμιστικό ρόλο στο γκρουπ και μην ξεχνάει κανείς, πως η ήττα των ερυθρολεύκων στο Κάουνας, ακόμα πονάει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (λείπουν οι συνήθεις ύποπτοι Γιανγκ και Λοτζέσκι), αλλά η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεσαι όλο το ρόστερ, για να κερδίσεις μία ομάδα, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα. Δεν υποτιμούμε τη λιθουανική ομάδα, αλλά μακριά από την έδρα της, χάνει πολλή από τη δύναμή της. Πιστεύουμε πως ο Ολυμπιακός θα μπει με το μαχαίρι στο κόκκαλο, στραγγαλίζοντας τον αντίπαλό του.

Στην Τουρκία η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά για πρόκριση, αφού βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πέμπτου ομίλου με ρεκόρ 4-6. Η Τσεντεβίτα, η οποία είχε κερδίσει τους Τούρκους στον πρώτο γύρο, έχει ρίξει το βάρος στην Αδριατική λίγκα, όπου έχει πιθανότητες διάκρισης. Οι γηπεδούχοι έχασαν και στην κανονική περίοδο από τα μωρά του Μρσιτς και λογικά θα είναι υποψιασμένοι, για το τι τους περιμένει στο παρκέ του Αμπντί Ιπεκτσί. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, καθώς το όβερ μοιάζει ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σ’ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό η Μάλαγα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει ν’αποδείξει πως οι απουσίες βασικών παικτών, ήταν ο βασικός λόγος, που δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα. Οι Σέρβοι είχαν επικρατήσει πολύ εύκολα στο Βελιγράδι με 87-73, αλλά μακριά από την έδρα τους, έχουν 2 νίκες σε εννέα αναμετρήσεις, παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα στον επιθετικό τομέα. Ο Πλάθα έχει δηλώσει κατ’επανάληψη πως στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στα πλέι-οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάτσει να χάσει μέσα στην «Μάρτιν Καρπένα» από τον Ερυθρό Αστέρα. Θεωρούμε πως η αναμέτρηση θα κριθεί στο τέλος, γι’αυτό θα ρισκάρουμε με το διπλό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3036. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+14,5) 1 1,75

3034. ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+14,5) OVER (159,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3035. ΜΑΛΑΓΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (+3,5) 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.