ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Βάσκοι δεν τρομάζουν από τους Ανδαλουσιανούς

Η Βάσκοι δεν τρομάζουν από τους Ανδαλουσιανούς

Η ACB έχει αγωνιστική δράση κι αυτή τη βδομάδα και το σημαντικότερο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην πολύ δυνατή φέτος Λαμποράλ Κούτσα και την αλλοπρόσαλλη Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν μπορούν να σταθούν εκεί, αφού κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ποστ σίζον, μετά από πέντε χρόνια. Ο Περάσοβιτς θα επιδιώξει να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του, αφού το ταξίδι και το ματς στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ απαιτητικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάτσει να χάσει. Η Λαμποράλ άλλωστε μετράει ήδη δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και δεν θέλει να σκέφτεται πως θα τριτώσει το καλό. Θεωρούμε πως ο Μπουρούσης και η παρέα του, θα καλύψουν το χάντικαπ των εφτά πόντων.

Στην εξόχως ανταγωνιστική TBL η πρωταθλήτρια Τουρκίας υποδέχεται την πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και θέλει να πάρει μίνι εκδίκηση για την ήττα-αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου. Βέβαια ο Ουσούφ Σάριτσα γνωρίζει πως δεν έχει το περσινό υλικό για να χτυπήσει στα ίσια την αντίπαλό του, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει μέσα από την σκληρή του άμυνα, να κλέψει τη νίκη. Το εγχείρημα είναι εκ προοιμίου δύσκολο, αφού η Καρσίγιακα έχει να γευτεί τη χαρά ενός ροζ φύλλου αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου, ενώ η Φενέρ δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος για την κατάληψης της πρωτιάς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Σλούκας είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, αλλά και χωρίς αυτόν ο Ζοτς θα φύγει με το διπλό.

Στη Ρωσία η Ζενίτ δεν έχει ξεχάσει τον διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ και θέλει να δείξει στους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Οι Μοσχοβίτες δεν αστειεύονται στην VTB λίγκα, αν και η Κουμπάν έδειξε τον τρόπο για να τρομοκρατήσει κανείς την «ρωσική αρκούδα». Η Ζενίτ στα τελευταία τέσσερα ματς μετράει ισάριθμα θετικά αποτελέσματα, αλλά τώρα βρίσκει μπροστά μία ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από την ίδια και στο τέλος δεν θ ’αντέξει.

Στην δική μας Basket League ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας και θέλει να πάρει μία ξεκούραστη νίκη, γιατί η Νταρουσάφακα θα τον περιμένει με άγριες διαθέσεις την ερχόμενη Πέμπτη. Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν πατάει καλά στα πόδια της, ενώ αποχώρησε από το σύλλογο και ο Τρότερ, που πήρε μεταγραφή στην ιταλική Μπρίντιζι. Ο Τζόρτζεβιτς δεν θα χρησιμοποιήσει τονΓουίλιαμς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ίσως αφήσει έξω και τον Διαμαντίδη. Παρά το τεράστιο πλεονέκτημα του Κόροιβου, ο άσος κερδίζει την προτίμησή μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3168. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΜΑΛΑΓΑ (+8,5) 1 1,75

3164. (+8,5) ΖΕΝΙΤ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2    1,75

3158. (+4,5) ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3162. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (+28,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.