Το καμίνι του ΣΕΦ θα λυγίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Το καμίνι του ΣΕΦ θα λυγίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής του ευρωπαϊκής πορείας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος μετά τη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Μπαρτσελόνα, πλέον θέλουν το τρία στα τρία, για να προκριθούν στους οχτώ κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξέρεις πως μόνο με πιεστική και σκληρή άμυνα θα μπορέσει να υποτάξει την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρωλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην επίθεση, αλλά η μεγάλη τους αδυναμία έρχεται από την άλλη μεριά του παρκέ, όπου μετρούν 83 πόντους παθητικό, κάτι που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση, για την πρόκριση. Πιστεύουμε πως ο άσος είναι πιθανό να έρθει, αλλά σαν δεύτερη επιλογή το χαμηλό σκορ έχει πιθανότητες, αφού μόνο μέσω της άμυνας, μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Στη «Ζαλγκίριο Αρίνα» οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στα όνειρα της Κίμκι, για παρουσία στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα. Οι Ρώσοι είναι κάκιστη μακριά από τη Μόσχα, αφού μετρούν 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ η έλευση του Ιβάνοβιτς, ίσως να μην ήταν η ενδεδειγμένη λύση στον πάγκο. Δεν αμφισβητεί κανείς πως οι Λιθουανοί είναι η χειρότερη ομάδα του έκτου γκρουπ, αλλά μπροστά στο κοινό τους παλεύουν όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πιστεύουμε πως η αναμέτρηση θα έχει γρήγορο ρυθμό, γι’ αυτό θα επιλέξουμε το υψηλό σκορ.

Στο Ζάγκρεμπ η Τσεντεβίτα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πέμπτου ομίλου Φενερμπαχτσέ και θέλει να κατακτήσει μία νίκη, επί ενός ποιοτικού αντιπάλου. Οι Κροάτες δεν έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι, αφού δεν έχουν ελπίδες να τερματίσουν στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του τραυματισμού του Τσέχου Βέσελι, αλλά για τρεις αγώνες, θα τεστάρει τις αντοχές της, χωρίς έναν από τους κορυφαίους παίκτες της. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης και γι’ αυτό θα τους εμπιστευτούμε.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3036. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (+3,5) 1 1,75

3037. (+6,5) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΚΙΜΚΙ OVER (161,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3038. (+8,5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.