ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ματς-γρίφος στο Ζηρίνειο

Ματς-γρίφος στο Ζηρίνειο

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, με το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει την τιμητική του, καθώς σήμερα το απόγευμα διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Η Κηφισιά υποδέχεται στο «Ζηρίνειο» το Ρέθυμνο, το οποίο δια στόματος Θανάση Σκουρτόπουλου, έχει βάλει στόχο τα πλέι-οφ. Η κρητική ομάδα με τις προσθήκες που έκανε, δυνάμωσε σε μεγάλο βαθμό κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στη νίκη με θύμα την ΑΕΚ (70-69). Ο σύλλογος των βορείων προαστίων από την άλλη εδώ και τρεις βδομάδες γνωρίζει μόνο ήττες, αλλά μόνο αυτή από την Πάτρα πόνεσε. Η αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για αμφότερες τις ομάδες και πιστεύουμε πως το χαμηλό σκορ, μπορεί να μας στείλει ταμείο.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα το Στρασβούργο υποδέχεται τη Σαλόν Σαονέ και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν διανύει και το καλύτερο της διάστημα, αφού οι τραυματισμοί των Χέιζελ και Μπράουλι σε συνδυασμό με τ’αρνητικά αποτελέσματα, έχουν επιφέρει πίεση και άγχος στους παίκτες. Ο στόχος της πρόκρισης στην ποστ σίζον, κρέμεται από μια κλωστή, αφού Ντιζόν και Λιμόζ καραδοκούν. Η ομάδα του Κολέ κουράστηκε πολύ μέχρι ν’αποκλείσει την Νίζνι, αλλά σήμερα θα επιδιώξει να τελειώσει την υπόθεση νίκη, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπάρχει διαφορά κλάσης και ποιότητας, με τους γηπεδούχους να το δείχνουν εντός παρκέ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3123. ΚΗΦΙΣΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ (+5,5) UNDER (151,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3126. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+7,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.