Η σταχτοπούτα Τρέντο απειλεί το Στρασβούργο

Η σταχτοπούτα Τρέντο απειλεί το Στρασβούργο

Το Γιούροκαπ έχει φτάσει αισίως στην ημιτελική φάση κι όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, περιμένουν ν’ απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Το Στρασβούργο είναι ανάξιο εμπιστοσύνης όταν αγωνίζεται στην έδρα του, αφού έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία του παιχνίδια, δείχνοντας τάσεις αυτοχειρίας. Το σύνολο του Κολέ βέβαια φροντίζει να συντρίβει τους αντιπάλους του μακριά από τη Γαλλία, αλλά σήμερα αν δεν τα καταφέρει, τότε θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Οι φιλοξενούμενοι, που στον προηγούμενο γύρο φιλοδώρησαν με δύο ήττες το Μιλάνο, δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα, ενώ μην ξεχνάει κανείς πως η Τρέντο είναι η κορυφαία ομάδα στον τομέα των ριμπάουντ (12,3) και των κλεψιμάτων (9,1). Η κρισιμότητα του ματς είναι τεράστια, αλλά οι δύο αντίπαλοι δεν είναι μεγάλοι φαν της άμυνας, γι’ αυτό το όβερ μοιάζει μονόδρομος.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει ακόμη οχτώ αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Η προτελευταία Ρουέν έχει ελάχιστες ελπίδες να παραμείνει στην LNB, αφού εδώ και καιρό μετράει μόνο ήττες απέναντι σε ομάδες με παρεμφερείς στόχους, ενώ η αμυντική της λειτουργία υποδηλώνει, πως όλοι στην ομάδα έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους. Φυσικά αυτά δεν ισχύουν για την Γκραβελίν, η οποία μπορεί ν’ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα, θέλει να τερματίσει ψηλά. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι εμφανής, γι’ αυτό και το διπλό κερδίζει την προτίμησή μας.

Η Ναντέρ από τότε που αποκλείστηκε από το Γιούροκαπ έχει σοβαρευτεί, δείχνοντας πως θα παλέψει με νύχια και με δόντια, για την είσοδό της στα πλέι-οφ. Η Ρεμς δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, αλλά το άναρχο στυλ της είναι ικανό, να προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους, που δεν διαθέτουν παίκτες στον άσο, ικανούς στο διάβασμα των αντιπάλων. Όπως και να έχει περιμένουμε ένα ματς, στο οποίο τ’ αθλητικά προσόντα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στον συγκεκριμένο τομέα, το πάνω χέρι έχει η Ναντέρ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3352. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΤΡΕΝΤΟ (+5,5) OVER (152,5) 1,75

3325. (+6,5) ΡΟΥΕΝ-ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3349. ΝΑΝΤΕΡ-ΡΕΜΣ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.