ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μετανιώνει ο Χατζηπαναγής που αγάπησε την ποδοσφαιρική Ελλάδα μόνο…

Μετανιώνει ο Χατζηπαναγής που αγάπησε την ποδοσφαιρική Ελλάδα μόνο…

Το σύνθημα οπαδών των αντίπαλων συλλόγων προς το πρόσωπο του Βασίλη Χατζηπαναγή “έτσι είναι η ζωή, Χατζηπαναγή…” αποτελεί την καλύτερη απάντηση στη ατάκα ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο ο Χατζηπαναγής χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα ώστε να παίξει ποδόσφαιρο.

“Είχα έρθει 21 Νοεμβρίου στον Ηρακλή και 7 Δεκεμβρίου έκανα ντεμπούτο” ανέφερε και εξήγησε: “Η ομάδα ήταν τιμωρημένη για τρεις αγωνιστικές τότε. Παίξαμε στη Βέροια που είχε σκληρό γήπεδο και δυσκολεύτηκα. Στη Σοβιετική Ένωση όλα τα γήπεδα ήταν εξαιρετικά. Ποδοσφαιρικά μετάνιωσα που ήρθα. Δεν ήταν εύκολο να φύγεις τότε από μια ομάδα. Ήταν απάνθρωπα τα συμβόλαια εκείνης της εποχης. Με στενοχωρούν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει βία, δεν παίζουν πολλά ελληνόπουλα, παίζουν πολλοί ξένοι πλέον. Πιο πολύ παρακολουθώ ξένο ποδόσφαιρο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε: “Η Άρσεναλ είναι… Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός παίζει μεν στην έδρα του, αλλά πρέπει να προσέξει πάρα πολύ. Τίποτε άλλο δεν λέω. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, έχει μπάτζετ και φτιάχνει ομάδα για το Champions League. Μην κοιτάτε τι έγινε με την Μπάγερν, είναι ομάδα άλλου επιπέδου μαζί με την Μπαρτσελόνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.