ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φράγκος Φραγκούλης: “Τα 11 εκατομμύρια που πλήρωσε ο Σαββίδης για να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο”

Φράγκος Φραγκούλης: “Τα 11 εκατομμύρια που πλήρωσε ο Σαββίδης για να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο”

Για την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο του βορρά. Οεπίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έκανε αναφορές στον Γιώργο Κούδα, τον Νίκο Βεζυρτζή, τον Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και τον τρόπο που θα έπρεπε ν’ αξιοποιηθεί η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο Φράγκος Φραγκούλης είπε χαρακτηριστικά:

 Για τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη που έπιασαν τόπο: «Τα χρήματα που έπιασαν τόπο ήταν τα 11 εκατομμύρια που πλήρωσε για να ξεχρεώσει. Τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να είναι μια Τούμπα καινούργια και εκεί θα υπήρχε το ΠΑΟΚτσήδικο dna. Χωρίς γήπεδο δεν πας πουθενά. Με συνθήκες πρωτόγονες δεν υπάρχει τρόπος να προσελκύσεις τους φιλάθλους να κάνουν το γήπεδο στέκι τους καθ’ όλη την εβδομάδα, όπως συμβαίνει σε όλον τον κόσμο.

 Για την είσοδο Κούδα και Βεζυρτζή στην ΠΑΕ: «Εύχομαι και στους δύο καλή τύχη και να μεταφέρουν το dna του ΠΑΟΚτσή και όχι του μισθοφόρου, διότι με τους μισθοφόρους που πήραμε από το καλάθι δεν έγινε ούτε καν κορμός. Αν στηνόμασταν από την Κ20 θα ήμασταν πολύ καλύτερα τώρα».

 Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Κατ’ εμέ ξεκίνησε σωστά που ξεχρέωσε. Αυτοί που ήταν δίπλα του θα έπρεπε να του πουν ότι με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να είναι δεύτερος και χωρίς τα υπόλοιπα 65 εκατομμύρια, αρκεί να έκανε μια καλή περιφορά των μάνατζερ που χρησιμοποιεί. Τόσους καλούς παίκτες από τη Βόρεια Ελλάδα είχαμε, μπορούσαμε να πάρουμε άλλους τέσσερις παικταράδες που θα έστηναν έναν καλό κορμό. Ο μεγαλομέτοχος δεν είναι μάνατζερ ή προπονητής. Και γι’ αυτό δεν έχει ευθύνη ως προς αυτό. Ευθύνη έχει που δεν έκανε αυτά που του είχε πει ο Πλατινί όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου».

 Για το πώς μπορεί με Κούδα και Βεζυρτζή τα χρήματα του Σαββίδη μπορούν να πιάσουν τόπο: «Και οι δύο είναι έμπειροι, ξέρουν την πραγματικότητα και θα κριθούν από τις πράξεις τους. Την γνώση και την πείρα τις έχουν, είναι και νουνεχείς. Μόνο καλή τύχη μπορώ να τους ευχηθώ και να τους αφήσουν όλοι να εργαστούν».

Για το αν του έγινε πρόταση από τον Σαββίδη και αν θα την εξέταζε: «Και αν είχε γίνει και να μην την δέχθηκα δεν θα το αποκάλυπτα ποτέ. Αν θέλει ας μιλήσει ο ίδιος ο Σαββίδης. Για μένα είναι και λίγο unfair να μιλάς για τον εαυτό σου. Μας έχει σώσει ο Σαββίδης, τον εκτιμώ, όμως δεν αντέχω να βλέπω την ΑΕΚ που έρχεται από την Β’ Εθνική να είναι τέσσερις πόντους μπροστά μας. Δεν είμαι γνώστης των διοικητικών του ποδοσφαίρου. Ασφαλώς θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν είχα ασχοληθεί. Το πρώτο που θα έκανα ήταν ένα ξεκαθάρισμα ευθυνών και αρμοδιοτήτων και το μπάτζετ να το ξέρουμε από την αρχή. Να γνωρίζουμε πόσα χρήματα διαθέτουμε και πόσα μπορούμε να διαθέσουμε. Και να κάνω κουμάντο εγώ και κανένας άλλος. Για μένα αυτό είναι βασική αρχή. Όταν διαχειρίζεσαι ξένα χρήματα είναι τεράστια η ευθύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Έχει τη θέληση αλλά και την απειρία. Για τους ποδοσφαιριστές – εργαλεία που ήρθαν στον ΠΑΟΚ είναι συνυπεύθυνος και ο ίδιος που ήρθαν και είναι κακό να τα ρίχνει όλα στον Άρνεσεν. Αν τα έδιναν σε κάποιον άλλον που τέτοια εποχή ήταν πέντε πόντους μπροστά, μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.