ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκάρει η γυναίκα του Μπιον Μποργκ: «Ρουφούσε την κοκαΐνη σαν σκούπα»

Σοκάρει η γυναίκα του Μπιον Μποργκ: «Ρουφούσε την κοκαΐνη σαν σκούπα»

Στο παρελθόν εκμεταλλεύθηκε και άλλες φορές τη ζωή της με τον Μπιον Μποργκ. Με φωτογραφήσεις που της απέφεραν πολλά χρήματα, καθώς πολλοί ήθελαν να δουν σε αποκαλυπτικές πόζες τη σύζυγο του Σουηδού τενίστα. 

Η Λορεντίνα Μπερτέ επέστρεψε… Στη βιογραφία της επιβεβαιώνει μια πτυχή για τη ζωή του Μπιον Μποργκ για την οποία μέχρι τώρα υπήρχαν φήμες. Έντονες αλλά ποτέ κανείς δεν είχε μιλήσει τόσο ανοικτά για το θέμα, ότι ο Σουηδός τενίστας ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. 

«Ο εθισμός του με την κοκαΐνη τον είχε κάνει να είναι απελπισμένος εάν δεν έβρισκε. Ήταν ένας κίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Στο Μιλάνο ο Μπιον ήταν στους δρόμους και ζητούσε ναρκωτικά σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Ήθελε πάση θυσία να βρει. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα. Ούτε η φήμη του, ούτε οι συνέπειες που ενδεχομένως να είχε», αναφέρει και συνεχίζει: 

«Του ζήτησα ένα εκατομμύριο λίρες μια ημέρα και μου είπε ότι δεν είχε χρήματα να μου δώσει γιατί είχε αγοράσει ένα ολόκληρο κουτί με ένα ναρκωτικό της εποχής. Δεν άλλαξε ποτέ. Ήταν ο ίδιος πάντα. Στο 1989 προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά σώθηκε από μια πλύση στομάχου που του έγινε. Ήταν μια σκούπα που ρουφούσε συνεχώς κοκαϊνη», αναφέρει. 

Η πρώην σύζυγος του Μποργκ όμως θίγει άλλα ζητήματα. 

«Ήταν τρελός. Μια ημέρα έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του για να παίξει ρώσικη ρουλέτα», περιγράφει η Ιταλίδα και συνεχίζει: 

«Έκανε τα πάντα για να βρει ερωτικούς συντρόφους. Μια ημέρα μου είπε ότι θέλει να συμμετέχουμε σε ένα όργιο. Τον σιχάθηκα. Σε ένα ξενοδοχείο είχε γεμίσει τον δεύτερο όροφο με ιερόδουλες. Είχε πάρει ο ίδιος προσωπικά στη ρεσεψιόν και είχε ζητήσει να του φέρουν κορίτσια», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στα χρόνια της πορείας του στα κορτ, ο Σουηδός τενίστας με την ξανθιά… χαίτη και την κορδέλα στα μαλλιά βρέθηκε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για συνολικά 109 εβδομάδες, ανάμεσα στο 1977 και 1981.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρξε έξι φορές νικητής στο Ρολάν Γκαρός (1974, 1975, 1978, 1979, 1980 και 1981) και πέντε συνεχόμενες στο Γουίμπλεντον (1976-80). Επιπλέον, έφτασε τέσσερις φορές στον τελικό του αμερικανικού Όπεν. Δεν κατάφερε όμως να το κατακτήσει ποτέ, αφού δύο φορές (το 1976 και το 1978) ηττήθηκε απ’ τον Τζίμι Κόνορς και άλλες δύο (1980 και 1981) από τον Τζον Μακ Ενρό. Το αυστραλιανό Όπεν δεν ήταν το… τουρνουά του, καθώς αγωνίστηκε εκεί μόλις μια φορά, καθώς δεν του άρεσε η εποχή που διεξαγόταν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.