ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο υπάρχει τρόπος ν’ ασχοληθείς με αυτό

Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο υπάρχει τρόπος ν’ ασχοληθείς με αυτό

Η θέληση του ανθρώπου του δίνει δύναμη να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Περισσότεροι από 70 προπονητές παρακολούθησαν το τελευταίο σεμινάριο για το δίπλωμα UEFA C που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Χατζηνικολάου. Ο Πέτρος καθηλώθηκε σε τροχοκάθισμα από τροχαίο ατύχημα πριν από 11 χρόνια, όμως, το γεγονός αυτό, δεν ήταν αποτρεπτικό για να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που αγαπά από μικρός, το ποδόσφαιρο.   Ο Πέτρος, που σήμερα είναι 31 ετών, ενημερώθηκε για το σεμινάριο για το προπονητικό δίπλωμα UEFA C, υπέβαλε αίτηση για να το παρακολουθήσει και η αίτηση του έγινε αποδεχτή από την Ομοσπονδία.  

 «Από μικρός μου άρεσε το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκα σε διάφορες ομάδες. Τελευταία μου ομάδα , πριν το ατύχημα, ήταν ο Εθνικός Άσσιας. Αποφάσισα λοιπόν να παρακολουθήσω το σεμινάριο για το UEFA C γιατί είναι το αντικείμενο που μου αρέσει», ήταν η απάντηση του Πέτρου στο ερώτημα πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.   

«Δεν θέλω να σταματήσω στο UEFA C. Θέλω να συνεχίσω και στα επόμενα Σεμινάρια και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, προκειμένου να μπορέσω να ασχοληθώ με κάποιες παραμέτρους της προπονητικής όπως την παρακολούθηση του αντιπάλου, να ασχολούμαι με μεταγραφές να είμαι συνεργάτης με κάποιο προπονητή σε ομάδα ακαδημιών ή Νέων, ακόμη και σε ομάδα ανδρών. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω και για αυτό θα προσπαθήσω να επιμορφωθώ όσο περισσότερο μπορώ σε θέματα προπονητικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Με τη συμμετοχή μου στο σεμινάριο, θέλω να στείλω το μήνυμα και σε άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα πως, μπορούν να ακολουθήσουν το δικό μου παράδειγμα. Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει τρόπος να ασχοληθείς με αυτό, όσο προβλήματα και αν αντιμετωπίζεις», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Πέτρου Χατζηνικολάου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.