ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκος Βεζυρτζής: “Θα πάρουμε έτοιμους παίκτες στον ΠΑΟΚ για έξοδο στο Champions League”

Νίκος Βεζυρτζής: “Θα πάρουμε έτοιμους παίκτες στον ΠΑΟΚ για έξοδο στο Champions League”

O Νίκος Βεζυρτζής μπήκε στον ΠΑΟΚ για να βάλει την τάξη που έλειπε στο κομμάτι στης οργάνωσης, προκειμένου να κάνει πιο εύστοχες κινήσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης εμπιστεύτηκε την εμπειρία και την αγάπη του για τον δικέφαλο του βορρά και τον θεωρεί άνθρωπο κλειδί στις περαιτέρω ενέργειες που θα ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ επίπεδο.

Ο Νίκος Βεζυρτζής αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για παίκτες που άμεσα θα κάνουν τη διαφορά:

 «Είναι δύσκολη η χρονιά και για μένα επίσης αφού ήρθα τώρα και όχι το καλοκαίρι που μπορείς να κάνεις τους κατάλληλους σχεδιασμούς. Πλέον από την πέμπτη αγωνιστική το πρωτάθλημα για την ομάδα έχει τελειώσει. Αυτό ακριβώς έχω πει και στον Σαββίδη στις συναντήσεις που είχαμε. Ο Ιβάν μου ζήτησε να βοηθήσω και εγώ πάντα για τον ΠΑΟΚ θα κάνω ότι μπορώ γιατί ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η ζωή μου. Είμαι σαράντα χρόνια σε αυτό το σύλλογο. Αποδέχθηκα την πρόσκληση και εδώ και δεκαπέντε μέρες ασχολούμαι ενεργά.

Δεν έχω το μαγικό ραβδί αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων και με την καλή συνεργασία, μπορούμε να οδηγήσουμε στον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να πάμε στα προκριματικά του CL που για μένα αυτός είναι ο στόχος. Για να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ από τα στενά πλαίσια πρέπει να παίξει στους ομίλους του CL. Είναι εφικτοί και αυτοί οι δυο στόχοι αρκεί να έχουμε καλή συνεργασία. Παράλληλα θέλω να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν ότι από τον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν μόνο χρήματα αλλά είναι ένας σύλλογος με τεράστιες απαιτήσεις και με έναν κόσμο που έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί στόχους.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ διοικούνταν πριν από τον Σαββίδη από ερασιτέχνες παράγοντες και με τα λεφτά του κόσμου. Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία και για τους ίδιους τους παίκτες. Πρέπει λοιπόν σε αυτό το εξάμηνο να καταφέρουμε τους στόχους που έχουν απομείνει γιατί το πρωτάθλημα τέλειωσε από την 5η αγωνιστική και αυτό είναι λυπηρό. Θα πετύχουμε αρκεί να δουλέψουμε. Φυσικά χρειάζεται και η τύχη αλλά έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε ένα καλό δεύτερο εξάμηνο. Έχοντας και εγώ λοιπόν την ευθύνη πιστεύω ότι θα βοηθήσω. Να συμμαζέψουμε την ομάδα και ενωμένοι σε αυτούς τους πέντε μήνες να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι οι δυο ομάδες που δεν έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε το άλμα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο αλλά και στον Σαββίδη που έσωσε την ομάδα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Από τη στιγμή που υπάρχουν χρήματα χρειάζονται σωστές επιλογές εκτός από τους υψηλούς στόχους. Και από τη στιγμή που ο Σαββίδης μπορεί να υποστηρίξει τον πρωταθλητισμό αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Είδατε για παράδειγμα ότι με σωστές κινήσεις πριν από λίγα χρόνια και με χρηματοδότη τον κόσμο, η ομάδα διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Είχε καλό προπονητή, είχε καλούς παίκτες».

«Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

 Μιλώντας για τη συνάντηση με τον Τούντορ είπε: «Ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκα μαζί του. Επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος ήθελα να μιλήσω μαζί του. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, μίλησα μαζί του και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα έρθει για να είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει καμιά απόφαση. Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές. Ο Σαββίδης θα κάνει μεταγραφές αρκεί να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν δεν βρούμε παίκτες τέτοιους δε θα κάνουμε μεταγραφή».

 «Ήρθε στα γραφεία ο Κούδας»

 Ο Βεζυρτζής αποκάλυψε ότι ο Κούδας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε για δυο ώρες μαζί του: «Για μένα είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος με γνώσεις, είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο. Θα είναι κοντά στην ομάδα, σύμβουλος του Σαββίδη και η πόρτα του ΔΣ θα είναι ανοικτή για αυτόν ακόμη και αν δεν είναι μέλος του.»

«Αυτές είναι αρμοδιότητες»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Ο Νίκος Βεζυρτζής τόνισε ότι με την είσοδο του στην ΠΑΕ δεν αλλάζουν πράγματα στις αρμοδιότητες: «Οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από τους Αγγελίδη, Άρνεσεν αλλά θα έχω λόγο και εγώ σε αυτές τις αποφάσεις. Ο Αγγελίδης παραμένει πρόεδρος ενώ ο Άρνεσεν θα είναι αθλητικός διευθυντής. Δεν ήρθα για να διώξω κόσμο όπως ίσως λένε κάποιοι. Απλά εγώ ως διοικητικός παράγοντας θα είμαι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε ότι αφορά τον Μίχελ, θα έχει την ευθύνη της ΠΑΕ στο εξωτερικό. Έχει τρομακτική εμπειρία ο συγκεκριμένος και εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις υψηλές θα πρέπει να στελεχώνεται από τέτοιους ανθρώπους και ένας τέτοιος είναι ο Μίχελ. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει σαν μια επιχείρηση και ιδιοκτήτης είναι ο Σαββίδης. Εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό έχω αναλάβει και για αυτό μπήκα σε αυτή την ομάδα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.