ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μητσιάς: “Έμαθαν ότι ο Σαββίδης έχει χρήμα και …πλάκωσαν τα λαμόγια”

Μητσιάς: “Έμαθαν ότι ο Σαββίδης έχει χρήμα και …πλάκωσαν τα λαμόγια”

Μεγάλες αλήθειες βγήκαν από το στόμα του τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο FM. Είναι ως γνωστό, φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μίλησε και για τα …λαμόγια που την έχουν “περικυκλώσει”.  Αναλυτικά:

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από τα χειρότερα στον κόσμο, για να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Υπάρχουν κυρίως ξένοι ποδοσφαιριστές που έρχονται για να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο εδώ και τίποτα άλλο. Πράγματι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, και δικαίως είναι μπροστά αλλά στους 11 παίκτες του οι 9 είναι ξένοι αλλά αυτό δείχνει πως δεν παράγεται έτσι ποδόσφαιρο. Αλλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υποβαθμισμένο κι αυτό το βλέπουμε στον καθρέφτη που λέγεται Εθνική ομάδα”.

-Οι Ελληνες που παίζουν στο εξωτερικό γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν την ελληνική Εθνική;

“Εκεί οι Ελληνες είναι μονάδες και δεν είναι σύνολο. Δεν μπορούν να κάνουν εδώ ένα σύνολο γιατί δεν υπάρχει σύμπνοια και αγάπη. Ερχονται οι διάφορες φυλές του κόσμου για να πάρουν τα χρήματα και να φύγουν. Δεν έχουν άλλο σκοπό. Διάβασα πρόσφατα μια συνέντευξη του Χρήστου Τερζανίδη που μίλησε σε μια εκδήλωση για τον Γιώργο Κούδα. (Οτι ήταν και θα μείνει ο αρχηγός μας}. Αυτό δείχνει έναν σεβασμό, μια αγάπη. Αυτό δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες και δεν υπάρχει κυρίως σήμερα. Γι’ αυτό έγινε μεγάλος ο ΠΑΟΚ τότε. Εγώ δεν θέλω να πάω να δω μια ομάδα με 9 ξένους σε μια ελληνική ομάδα, θέλω να δω το παιδί της γειτονιάς μου. Γιατί να βλέπω ξένους που δεν τους ξέρω. Και γιατί να δω μια ελληνική ομάδα την Κυριακή και να μην δω την Μπαρτσελόνα από την τηλεόραση”.

-Βγάλατε ένα συμπέρασμα για την εικόνα της ομάδας σας του ΠΑΟΚ, που παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο τέλος της περασμένης σεζόν και ακόμα δεν βρήκε τον προσανατολισμό του;

Ως τώρα λέγανε πως δεν υπάρχουν χρήματα και δεν υπάρχει μεγάλος επενδυτής. Τώρα υπάρχει επενδυτής και χρήματα αλλά και πάλι δεν γίνεται κάτι ουσιαστικό. Μάθανε πως ο Ιβάν έχει λεφτά και έπεσαν όλα τα λαμόγια. Το μανατζερλίκι που υπάρχει στην μέση και η κονόμα καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν καλοί παίκτες. Είναι μέτριοι και πέρυσι και φέτος. Οταν παίρνεις έναν εξτρέμ και δεν μπορεί να τριπλάρει έναν μπακ, δεν είναι καλός παίκτης. Τώρα πήραμε αθλητές να τρέχουν μόνο. Ελπίζω με το Νίκο Βεζυρτζή ο ΠΑΟΚ να βρει την αλήθεια και ο Νίκος την ξέρει την δουλειά. Εχει χάσει λεφτά για τον ΠΑΟΚ και ξέρει να κάνει κουμάντο. Ο ΠΑΟΚ δεν διοικείται με sms από την Ρωσία, δεν γίνεται έτσι η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιστορική ομάδα με προσφυγικές καταβολές κι εγώ είμαι ευτυχής που γνώρισα κι έκανα φίλους από αυτήν την ομάδα. Ανθρώπους αξιόλογους, παράγοντες, πρόεδροι και γενικοί γραμματείς, αθλητές, ποδοσφαιριστές, ανθρώπους με αξιόλογη παρουσία και διαδρομή που παράγουν και πολιτισμό”.

-Ποιός θα ήταν ένας εφικτός στόχος για τον φετινό ΠΑΟΚ;

“Μόνο η δεύτερη θέση. Οχι τόσο το κύπελλο. Το Κύπελλο μπορεί να το πάρει και ο Αγροτικός Αστέρας, φερειπείν εμένα δεν μου λέει τίποτα. Η δεύτερη θέση που να οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από αυτό έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Και μπορεί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ γιατί είναι μέτριες όλες οι άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού που είναι καλύτερος”.

– Η νέα αθλητική ηγεσία, με την διάθεση που την διακρίνει, μπορεί να βάλει τάξη στο ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει. Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση βεβαίως αλλά το εγχείρημα είναι δύσκολο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.