Ξέσπασμα Μάνταλου: «Ο Ολυμπιακός έχει μια βοήθεια παραπάνω σε κάθε ματς»

Ξέσπασμα Μάνταλου: «Ο Ολυμπιακός έχει μια βοήθεια παραπάνω σε κάθε ματς»

Για εύνοια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μίλησε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος. Παραδέχτηκε πως περίμενε καλύτερη πορεία της ομάδας ως τώρα, αλλά και πως δεν είναι ο ίδιος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για: 

-το όνειρό του για τίτλο με την ΑΕΚ: «Όταν ανακοινώθηκαν από τον κ. Μπάγεβιτς οι αρχηγοί, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να σηκώνω κούπες με την ομάδα. Θέλω να το ζήσω αυτό με την ΑΕΚ. Ο κόσμος της ομάδας μου ζητά μια κούπα. Διψούν οι ΑΕΚτζήδες για κάτι τέτοιο. Έχουν περάσει και έξι χρόνια. Είναι πολλά… Εύχομαι στο 2016 να φέρουμε μια κούπα για την ομάδα». 

-την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα φέτος: «Μπορεί να μην έχουμε τους παιχταράδες που θα πάρουν μόνοι τους ένα ματς, αλλά λειτουργούμε όλοι μαζί και προσπαθούμε για το καλύτερο. Τη φετινή σεζόν περίμενα κι εγώ την ΑΕΚ πιο ανταγωνιστική. Να βρίσκεται στην κορυφή ή πιο κοντά στην κορυφή. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια αποτυχημένη χρονιά. Αποτυχία είναι πως έχουμε μείνει τόσους βαθμούς πίσω από την κορυφή. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη καλύτερα». 

-τους στόχους για το υπόλοιπο της περιόδου: «Η ομάδα έχει δείξει καλό πρόσωπο και μπορεί να πάρει εύκολα τη δεύτερη θέση και να πάει στα προκριματικά του Champions League. Το Κύπελλο θα μπορούσα να πω πως μας ενδιαφέρει περισσότερο κι από τη δεύτερη θέση, ώστε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Για τη δημιουργία της ομάδας θα έλεγε πως πρέπει πρώτα να τελειώσει η χρονιά. Φαίνεται πάντως πως η ΑΕΚ χτίζει κάτι καλό». 

-το αν η βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό αποτυπώνει την πραγματικότητα: «Αν πω όχι, θα πει κάποιος πως χάσαμε με 4-0. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το απόλυτο, αλλά δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται. Όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Δεν ξέρω γιατί, αλλά βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός έχει μια βοήθεια παραπάνω σε κάθε ματς. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά αυτό συμβαίνει». 

-το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι φέτος: «Αυτά τα ματς περιμένεις να παίξεις. Δεν είναι δικαιολογία πως τα δώσαμε όλα εκτός έδρας. Σε κανένα δεν θεωρώ πως ήμασταν τόσο κακοί ώστε να μη δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Τώρα το καλό είναι πως αυτά τα ματς θα τα παίξουμε στην έδρα μας και θα έχουμε κοντά μας ένα από τα καλύτερα όπλα που έχει αυτή η ομάδα, τον κόσμο της». 

-τη συνεργασία με Δέλλα και Πογέτ: «Ο κ. Δέλλας μού έδωσε εκείνο το κάτι που μου έλειπε ως ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω τι ήταν, ίσως ο τρόπος που με προσέγγισε. Ήταν ο καλύτερος που έχω συνεργαστεί. Ο κ. Πογέτ είναι λίγους μήνες στην ομάδα. Έχει πείρα, είναι καλός προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό. Ελπίζω να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε κι εμείς να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-την απόδοσή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρσι: «Βλέπω διαφορά στον εαυτό μου. Ελπίζω πως με το χρόνο θα έρθω στα ίδια επίπεδα που ήμουν πριν. Καταλαβαίνω ότι δεν είμαι εκείνος που ήμουν». 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.