ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βολές από την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά: «Έψαχνα να βρω τον Γιάννη Ιωαννίδη αλλά δεν τον έβρισκα πουθενά»

Βολές από την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά: «Έψαχνα να βρω τον Γιάννη Ιωαννίδη αλλά δεν τον έβρισκα πουθενά»

Το παράπονό της για τη στάση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, στην υπόθεση ντόπινγκ που είχε η ίδια εμπλακεί εξέφρασε η Φανή Χαλκιά. 

«Αυτό που με πείραξε πολύ ήταν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο το 2008 στο Πεκίνο, έψαχνα να βρω τον υφυπουργό, Γιάννη Ιωαννίδη, για να του μιλήσω και δεν τον έβρισκα πουθενά. Respect σαν κόουτς, αλλά σαν υφυπουργός…», δήλωσε στο «2Night Show» του ΑΝΤ1 η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 στα 400μ. με εμπόδια. 

Πρόσθεσε, δε, πως διατηρεί κανονικά το μετάλλιό της από το 2004 κι έχει υπογράψει για να γίνουν οι απαιτούμενοι μελλοντικοί έλεγχοι των δειγμάτων της, ενώ για την υπόθεση του 2008 είπε πως «… έχει πάρει πολλές αναβολές λόγω της απουσίας των κατηγόρων. Κάποια στιγμή θα γίνει η δίκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πέρα από γυμνάστρια στη Σχολή Ικάρων, συμμετείχε εθελοντικά στην εκγύμναση οροθετικών τροφίμων των φυλακών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.